ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 3200 TL'ye güvenilir mi?

Hocam bilmediğimi düşünüyorsanız bilgilendirin öğrenmiş olalım. "bilmemek değil öğrenmemek ayıp"
Bilgilendirmeyi şöyle yapayım o zaman. Bu tarz ürünler fiyatına göre kendini belli eder. Çünkü atıyorum meyve alırken bile 3 TL'den 15 TL'ye kadar aynı meyvenin fiyatlandığını görürsün. Genel olarak fiyat değiştikçe kalite de artar. Teknolojide de bu böyle, kullanılan malzemenin kalitesiyle orantılı olarak fiyatları aynı oranda artar. Piyasada bir çok 1ms 144 hz FULL HD monitörler var. Bazıları 1300-1500 lira. Siz bu ürünlerden 1ms performansı beklerseniz, tecrübesizsiniz demektir. Genelde bunlar 3-4ms'e hatta 7-8 ms'e bile çıkar. Bu da haliyle oynayış kaliteni, görüş hızını değiştirir. Yani bu ürünü kullananlar genel olarak yorumlarda bulunduğunda başlangıç olarak nitelendirir. Yabancı kaynakları araştırmanız size yardımcı olacaktır. Bu yüzden başlangıç seviyesi bir monitör. Yani markaların her söylediği değere inanmamak gerekiyor.

Anladım hocam teşekkür ederim. Peki orta ayar 165 Hz 1 ms 27 inç 2K bir monitör önerir misiniz?

Anladım hocam teşekkür ederim. Peki orta ayar 165 Hz 1 ms 27 inç 2K bir monitör önerir misiniz?
Sisteminiz tam olarak nedir ? Gerçi sistemde çok önemli değil ama çoğu oyunda 2K'da 165 hz almak pekte mümkün olmuyor. Tabii ki cs:go, valorant gibi sistemi çok zorlamayan oyunlar hariç. Bu yüzden 144hz monitörde bakabilirsiniz. Pek bu aralar ilgilenmedim ama güzel muhabbetiniz için, size özel bakıp bilgilendirebilirim. İnsanların böyle güzel yaklaşımları olduğu zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Hocam şu anki sistemimle 2K 165 Hz biraz zor gibi. Koskoca RTX 3090'lar RTX 3080 Ti OC'lar bile 4K da 165 FPS veremiyor. Benim ekran kartım GTX 1050. oynadığım 2 oyun var. Yani Forza Horizon 4'ün sadece demosunu oynadım. Ama direksiyon seti alıp geliştirmeyi düşünüyorum. Az sonra direksiyon seti öneri başlıklı konu açacağım bakabilirsiniz hocam.

Böyle bir durumda 2K oyunlarda size sıkıntı yaratacaktır. Yani alsanız da kullanamazsınız şu aşamada. FPS düşüşünü fazlaca görürsünüz. Ama 2K monitör tercih etmenizi tabii ki öneririm, ben 1080'den 2K'ya geçtim. Huawei matebook d16 kullanıyorum. Ekran kartım dahili ama ona rağmen sadece lol oynuyorum, lolde 1920 kullanıyorum çünkü fps düşüyor. Fakat music, video, dizi, film, ders bunları yaparken çok zevk alıyorum görüntü kalitesinden. Sağlıklı bir IPS ve 144hz 2K yeterli olacaktır sizin için.

Forza Horizon 4 veya 5. bir de Minecraft dışında oyun oynayacağımı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…