ViewSonic VX2718-2KPC-MHD alınır mı?

f12wx

Hectopat
Monitör
VX2718-2KPC-MHD
Arkadaşlar 27" 1ms 165Hz 2K monitör arıyordum buldum. Ghosting sorunu var mıdır veya başka sorunları var mıdır? Sizce alınır mı?

Monitör

hocam karar verebildinizmi 3k ya düşmüş suan bu fiyat bandında başka 2k 144+ monitör bulunabilirmi acaba yoksa fiyat suan tam almalıkmı

Hocam karar verebildinizmi 3K ya düşmüş şu an bu fiyat bandında başka 2K 144+ monitör bulunabilir mi acaba yoksa fiyat şu an tam almalıkmı.

Hocam benim gösterdiğim VA panel olduğu için onu almaktan vazgeçtim başka bakabilirsin. Bir sürü buldumda ghosting sorunu varmış. Bir tane daha önerebilirim ghosting sorunu olmasa bunu alacaktım. Ama belki alırım karar vermedim.

Link:

Bu fiyata G5 de bulunuyor o daha mantıklı sanki. 3350 trendyolda hocam bide biliyorsanız eğer 2k alıp Xbox 1080p desteklediği için çoğu oyunda görüntüde bozulma yaşarmıyım?

Bu fiyata G5 de bulunuyor o daha mantıklı sanki. 3350 Trendyol'da hocam bir de biliyorsanız eğer 2K alıp Xbox 1080p desteklediği için çoğu oyunda görüntüde bozulma yaşar mıyım?

Ben çok anlamamda hocam Samsung g seriside alternetiflerimin arasındaydı fakat bazı arkadaşlar g serisi sıkıntılı dediler bende vazgeçtim.

Ben çok anlamamda hocam Samsung g seriside alternetiflerimin arasındaydı fakat bazı arkadaşlar g serisi sıkıntılı dediler bende vazgeçtim.
eyw biraz daha araştırmaya devam ozaman bugun olmazsa bi vatana felan gidip bakacağım 24 27 çok fark varmı 2kda görüntü bozulma olayını bi netleştiremedim kimse net bir şey söyleyemiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı