Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 8 Ocak 2023 #11 Tamam kardeşim ViewSonic al paranı çöpe at o zaman.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 8 Ocak 2023 #12 Amanita dedi: Tamam kardeşim ViewSonic al paranı çöpe at o zaman. Genişletmek için tıkla... NZXT Canvas 27Q almayı düşünmüştüm bundan önce ama stokta kalmamış. Bunun paneli IPS, ViewSonic'e göre daha ucuz.
Amanita dedi: Tamam kardeşim ViewSonic al paranı çöpe at o zaman. Genişletmek için tıkla... NZXT Canvas 27Q almayı düşünmüştüm bundan önce ama stokta kalmamış. Bunun paneli IPS, ViewSonic'e göre daha ucuz.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #13 Sertidegni dedi: Sade olması beni cezbediyor. RGB'nin hiçbir önemi yok benim için. Genişletmek için tıkla... Viewsonic alıp paranızı israf edin o zaman ne diyelim.
Sertidegni dedi: Sade olması beni cezbediyor. RGB'nin hiçbir önemi yok benim için. Genişletmek için tıkla... Viewsonic alıp paranızı israf edin o zaman ne diyelim.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 8 Ocak 2023 #14 Sertidegni dedi: NZXT Canvas 27Q almayı düşünmüştüm bundan önce ama stokta kalmamış. Bunun paneli IPS, ViewSonic'e göre daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir monitör TR'de yok. Nereden bulup da alacaksın? Olsa bile Dell yine daha kaliteli.
Sertidegni dedi: NZXT Canvas 27Q almayı düşünmüştüm bundan önce ama stokta kalmamış. Bunun paneli IPS, ViewSonic'e göre daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir monitör TR'de yok. Nereden bulup da alacaksın? Olsa bile Dell yine daha kaliteli.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #15 Sertidegni dedi: Tasarımını hiç ama hiç beğenmedim. Her ne kadar daha kaliteli panel olsa da tercih edemiyorum. Genişletmek için tıkla... VA panel kullanıyorum. Tavsiye etmiyorum, IPS tercih etmenizi öneririm.
Sertidegni dedi: Tasarımını hiç ama hiç beğenmedim. Her ne kadar daha kaliteli panel olsa da tercih edemiyorum. Genişletmek için tıkla... VA panel kullanıyorum. Tavsiye etmiyorum, IPS tercih etmenizi öneririm.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 8 Ocak 2023 #16 Amanita dedi: Öyle bir monitör TR'de yok. Nereden bulup da alacaksın? Olsa bile Dell yine daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Dell kaliteli değil demiyorum, tasarımını beğenmedim diyorum. Satıcı uluslararası gönderim yapıyor. Ar0x dedi: VA panel kullanıyorum. Tavsiye etmiyorum, IPS tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden tavsiye etmiyorsunuz? Hangi durumda, nasıl bir olumsuzluk yaşattı?
Amanita dedi: Öyle bir monitör TR'de yok. Nereden bulup da alacaksın? Olsa bile Dell yine daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Dell kaliteli değil demiyorum, tasarımını beğenmedim diyorum. Satıcı uluslararası gönderim yapıyor. Ar0x dedi: VA panel kullanıyorum. Tavsiye etmiyorum, IPS tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden tavsiye etmiyorsunuz? Hangi durumda, nasıl bir olumsuzluk yaşattı?
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 8 Ocak 2023 #17 Sertidegni dedi: Dell kaliteli değil demiyorum, tasarımını beğenmedim diyorum. Satıcı uluslararası gönderim yapıyor. Neden tavsiye etmiyorsunuz? Hangi durumda, nasıl bir olumsuzluk yaşattı? Genişletmek için tıkla... Tamam da BMW/Mercedes tasarımını beğenmedin diye gidip aynı fiyata Tofaş şahin alır mısın?
Sertidegni dedi: Dell kaliteli değil demiyorum, tasarımını beğenmedim diyorum. Satıcı uluslararası gönderim yapıyor. Neden tavsiye etmiyorsunuz? Hangi durumda, nasıl bir olumsuzluk yaşattı? Genişletmek için tıkla... Tamam da BMW/Mercedes tasarımını beğenmedin diye gidip aynı fiyata Tofaş şahin alır mısın?
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #18 Sertidegni dedi: Neden tavsiye etmiyorsunuz? Hangi durumda, nasıl bir olumsuzluk yaşattı? Genişletmek için tıkla... Ghosting ve hareket bulanıkığı sorunu yaşatıyor. Ayrıca bana renkleri soluk geliyor.
Sertidegni dedi: Neden tavsiye etmiyorsunuz? Hangi durumda, nasıl bir olumsuzluk yaşattı? Genişletmek için tıkla... Ghosting ve hareket bulanıkığı sorunu yaşatıyor. Ayrıca bana renkleri soluk geliyor.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 8 Ocak 2023 #19 Amanita dedi: Tamam da BMW/Mercedes tasarımını beğenmedin diye gidip aynı fiyata Tofaş şahin alır mısın? Genişletmek için tıkla... Uçuk bir benzetme oldu.
Amanita dedi: Tamam da BMW/Mercedes tasarımını beğenmedin diye gidip aynı fiyata Tofaş şahin alır mısın? Genişletmek için tıkla... Uçuk bir benzetme oldu.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #20 Sertidegni dedi: Uçuk bir benzetme oldu. Genişletmek için tıkla... Uçuk olmayan bir benzetme.