kemm Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 146 Çözümler 3 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #1 ViewSonic VX2718 model monitör aldım bugün elime ulaştı bütün kabloları taktım açtığımda ViewSonic logosu gelip no Signal diyor ardından kapanıyor. Display Port ile taktım yardımcı olursanız sevinirim. Sinir krizi geçiricem az kaldı.
ViewSonic VX2718 model monitör aldım bugün elime ulaştı bütün kabloları taktım açtığımda ViewSonic logosu gelip no Signal diyor ardından kapanıyor. Display Port ile taktım yardımcı olursanız sevinirim. Sinir krizi geçiricem az kaldı.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 4 Ağustos 2021 #2 Monitör menüsünden Display Port seçili mi? Eğer seçili ise kablo sıkıntılı demektir, başka kablo ile deneyin.
Monitör menüsünden Display Port seçili mi? Eğer seçili ise kablo sıkıntılı demektir, başka kablo ile deneyin.
kemm Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 146 Çözümler 3 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #3 Oikkesh dedi: Monitör menüsünden Display Port seçili mi? Eğer seçili ise kablo sıkıntılı demektir, başka kablo ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Oikkesh dedi: Monitör menüsünden Display Port seçili mi? Eğer seçili ise kablo sıkıntılı demektir, başka kablo ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Monitör menüse erişim sağlayamıyorum. . Dosya Ekleri 2A359875-03BC-4956-B977-FFC34AB2820F.jpeg 60,7 KB · Görüntüleme: 63 1745F3B8-8BB7-4440-B1A5-0E8699B3257C.jpeg 44,7 KB · Görüntüleme: 56
Oikkesh dedi: Monitör menüsünden Display Port seçili mi? Eğer seçili ise kablo sıkıntılı demektir, başka kablo ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Oikkesh dedi: Monitör menüsünden Display Port seçili mi? Eğer seçili ise kablo sıkıntılı demektir, başka kablo ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Monitör menüse erişim sağlayamıyorum. .
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 4 Ağustos 2021 #4 kemm dedi: Monitör menüse erişim sağlayamıyorum. . Genişletmek için tıkla... No signal yazısı ekrandayken tuşlara bastığınız zaman menü açılması gerekiyor.
kemm dedi: Monitör menüse erişim sağlayamıyorum. . Genişletmek için tıkla... No signal yazısı ekrandayken tuşlara bastığınız zaman menü açılması gerekiyor.
kemm Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 146 Çözümler 3 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #5 Oikkesh dedi: No Signal yazısı ekrandayken tuşlara bastığınız zaman menü açılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. No Signal yazısı geliyor 3 saniye sonra kapanıyor.
Oikkesh dedi: No Signal yazısı ekrandayken tuşlara bastığınız zaman menü açılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. No Signal yazısı geliyor 3 saniye sonra kapanıyor.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 4 Ağustos 2021 #6 kemm dedi: Denedim olmadı. No Signal yazısı geliyor 3 saniye sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Bende ViewSonic kullanıyorum no signal yazısı varken rastgele tuşlara bastığımda menü açılıyor. HDMI ile deneme şansınız var mı?
kemm dedi: Denedim olmadı. No Signal yazısı geliyor 3 saniye sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Bende ViewSonic kullanıyorum no signal yazısı varken rastgele tuşlara bastığımda menü açılıyor. HDMI ile deneme şansınız var mı?
kemm Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 146 Çözümler 3 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #7 Oikkesh dedi: Bende ViewSonic kullanıyorum no Signal yazısı varken rastgele tuşlara bastığımda menü açılıyor. HDMI ile deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... HDMI ile denedim oldu nasıl DP'ye çevirebilirim.
Oikkesh dedi: Bende ViewSonic kullanıyorum no Signal yazısı varken rastgele tuşlara bastığımda menü açılıyor. HDMI ile deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... HDMI ile denedim oldu nasıl DP'ye çevirebilirim.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 4 Ağustos 2021 #8 kemm dedi: HDMI ile denedim oldu nasıl DP'ye çevirebilirim. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi monitör menüsünden Display Port seçin, daha sonra Display kablosunu bağlayın. Sorununuz çözülecektir.
kemm dedi: HDMI ile denedim oldu nasıl DP'ye çevirebilirim. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi monitör menüsünden Display Port seçin, daha sonra Display kablosunu bağlayın. Sorununuz çözülecektir.
kemm Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 146 Çözümler 3 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #9 Oikkesh dedi: Tamam şimdi monitör menüsünden Display Port seçin, daha sonra display kablosunu bağlayın. Sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Yaptım ancak yine kendisi HDMI kablosunu seçiyor.
Oikkesh dedi: Tamam şimdi monitör menüsünden Display Port seçin, daha sonra display kablosunu bağlayın. Sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Yaptım ancak yine kendisi HDMI kablosunu seçiyor.