ViewSonic VX2718 monitörden 165Hz alamamak

reva1

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, ben daha iki gün önce ViewSonic VX2718 165Hz 1 ms monitörünü aldım. Fakat bağladığımda 144 alıyorum. HDMI kablosu ile içinden DP kablosu da çıktı fakat onunda denediğimde ekrana görüntü gelmiyor, bilgisayar görmüyor. Driverını indirdim fakat hala gözükmüyor. BIOS ayarlarını da sıfırladım, olmadı. Acaba yardımcı olur musunuz? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben daha iki gün önce ViewSonic VX2718 165Hz 1 ms monitörünü aldım. Fakat bağladığımda 144 alıyorum. HDMI kablosu ile içinden DP kablosu da çıktı fakat onunda denediğimde ekrana görüntü gelmiyor, bilgisayar görmüyor. Driverını indirdim fakat hala gözükmüyor. BIOS ayarlarını da sıfırladım, olmadı. Acaba yardımcı olur musunuz? :)
Hocam DP kablosunda hasar olabilir değiştirmeyi deneyin.

Aynı monitörden bende de var ben APU sistem kullandığım için hdmi ile bağlantı yapabiliyorum ve hdmi 144 den fazla desteklemiyor bildiğim kadarıyla. Bir arkadaşınızdan display port kablosu ödünç alıp onla deneyebilirsiniz belki böylelikle kabloda sorun olup olmadığı anlaşılır.

Ayarladan 165 Hz çekmeyi denedini mi?

165 Hz orada gözükmüyordu.
Hocam DP kablosunda hasar olabilir değiştirmeyi deneyin.

Kutunun içinden çıktığı için hasarlı olduğunu sanmıyorum fakat birde onu deneyeceğim.
Aynı monitörden bende de var ben APU sistem kullandığım için HDMI ile bağlantı yapabiliyorum ve HDMI 144'den fazla desteklemiyor bildiğim kadarıyla. Bir arkadaşınızdan Display Port kablosu ödünç alıp onla deneyebilirsiniz belki böylelikle kabloda sorun olup olmadığı anlaşılır.

Monitör sıkıntılı değildir değil mi? Bir de dediğin gibi yapacağım teşekkür ederim.
Peki monitörde bir bozukluk olamaz değil mi?

Son düzenleme:
165 Hz orada gözükmüyordu.

Kutunun içinden çıktığı için hasarlı olduğunu sanmıyorum fakat birde onu deneyeceğim.

Monitör sıkıntılı değildir değil mi? Bir de dediğin gibi yapacağım teşekkür ederim.
Düzeldi mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı