ViewSonic VX2718-PC-MHD monitör alınır mı?

Bütçe
3400

Cemalimsi

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Viewsonic VX2718-PC-MHD
Arkadaşlar en fazla 3300-3400 lira bütçem var. Monitör almak istiyorum. Rekabetçi oyunlar oynuyorum ms ve Hertz benim için önemli. Baktığımda bir yerde bu ürün indirimle beraber 3400 lira gösteriliyor. 3400'e daha iyi bir monitör var mıdır? Kavisli olması veya 27 inç olması önemli değil. Normalde IPS panel bakıyordum ama 3400'e de böyle özellikler görünce de kaçırmak istemedim. Almayı düşünüyorum.
VX2718-PC-MHD

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bu ürünün 27 inç olanı 3400 lira ise iyi ancak daha pahalı gözüküyor, bunun dışında İPS panel almaya çalışın derim VA panellerde ghosting problemi çok fazla var, kaliteli bir VA panel ise ayrı, size bunu önerebilirim kendim kullanıyorum sağ üstte çok az bir ışık sızması var onun dışında hiçbir problemi yok, karanlık ekranda bile rahatsız etmiyor tabii sizin şansınız belki hiç olmaz ışık sızması; Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

1 ay önce aldım ölü piksel veya ghosting yok, ekran aşırı güzel ve büyük 21.5"den geçince bayağı fark etti 165Hz olması ayrı bir güzel.

1 ay önce aldım ölü piksel veya ghosting yok, ekran aşırı güzel ve büyük 21.5"den geçince bayağı fark etti 165Hz olması ayrı bir güzel.
Hala memnun musun ? Ben Lenovo G24-20 almayı düşünüyordum ama fiyat olarak çok uyguna görünce merak ettim.

@Cemalimsi hocam konu dışı ama CRU'da 1366 768 de 75Hz yaptım ve ekranda sizinki gibi çizgiler oldu ama düzeltemiyorum sadece o conurlukte çizgiler çıkıyor lutfen yardımcı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…