xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Temmuz 2023 #11 Saint Lucia dedi: AOC'u daha çok severim ve beğenirim. Fakat sizin için zaten ViewSonic bile çağ atlamışsınız gibi gelecek. O yüzden bütçenizi de çok zorlamayın. ViewSonic'de kötünün iyisidir. Genişletmek için tıkla... Peki hocam viewsonic monitörü ps5 ile uyumludur değil mi 2k 120hz oyun oynar mıyım?
Saint Lucia dedi: AOC'u daha çok severim ve beğenirim. Fakat sizin için zaten ViewSonic bile çağ atlamışsınız gibi gelecek. O yüzden bütçenizi de çok zorlamayın. ViewSonic'de kötünün iyisidir. Genişletmek için tıkla... Peki hocam viewsonic monitörü ps5 ile uyumludur değil mi 2k 120hz oyun oynar mıyım?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #12 xefe dedi: Peki hocam ViewSonic monitörü PS5 ile uyumludur değil mi 2K 120Hz oyun oynar mıyım? Genişletmek için tıkla... Emin değilim. Biraz araştırdım ama kaynak bulamadım.
xefe dedi: Peki hocam ViewSonic monitörü PS5 ile uyumludur değil mi 2K 120Hz oyun oynar mıyım? Genişletmek için tıkla... Emin değilim. Biraz araştırdım ama kaynak bulamadım.
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Temmuz 2023 #13 Saint Lucia dedi: Emin değilim. Biraz araştırdım ama kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten başka monitör yok viewsonic alıp geçeceğim. Büyük ihtimalle destekliyordur diye düşünüyorum tekrardan teşekkür ederim.
Saint Lucia dedi: Emin değilim. Biraz araştırdım ama kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten başka monitör yok viewsonic alıp geçeceğim. Büyük ihtimalle destekliyordur diye düşünüyorum tekrardan teşekkür ederim.