alihana Femtopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Monitör ViewSonic VX2719-PC-MHD Laptopumda ki ekran kartı Intel UHD Graphics HDMI 2.0b çıkışı var, fakat monitörüm HDMI 2.0, HDMI 2.1 kablo ile 240Hz alabilir miyim?
Laptopumda ki ekran kartı Intel UHD Graphics HDMI 2.0b çıkışı var, fakat monitörüm HDMI 2.0, HDMI 2.1 kablo ile 240Hz alabilir miyim?
Davut_Btmk Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 93 Çözümler 1 12 Aralık 2024 #11 alihana dedi: Peki Windows ayarlarında 240 gözüküyor muydu? Ve ne yazık ki DisplayPort çıkışım yok laptop olduğu için. Sürücüler güncel, dediğiniz gibi 2.1 kablo ile deneyeceğim, müsait olunca PhysX'i atarım. Genişletmek için tıkla... Aynen belirttim hdm alın diye. Görsele bakın. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-12 024024.png 101,3 KB · Görüntüleme: 29 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
alihana dedi: Peki Windows ayarlarında 240 gözüküyor muydu? Ve ne yazık ki DisplayPort çıkışım yok laptop olduğu için. Sürücüler güncel, dediğiniz gibi 2.1 kablo ile deneyeceğim, müsait olunca PhysX'i atarım. Genişletmek için tıkla... Aynen belirttim hdm alın diye. Görsele bakın.
KS KS alihana Femtopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #12 Davut_Btmk dedi: Aynen belirttim hdm alın diye. Görsele bakın. Genişletmek için tıkla... Benim de bu şekilde fakat 240 seçince monitör ekranı siyah oluyor. Monitörde ki ekranda ki şeylere tıklayabiliyorum ama. Yeni aldığım kablo bu umarım düzelir. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Davut_Btmk dedi: Aynen belirttim hdm alın diye. Görsele bakın. Genişletmek için tıkla... Benim de bu şekilde fakat 240 seçince monitör ekranı siyah oluyor. Monitörde ki ekranda ki şeylere tıklayabiliyorum ama. Yeni aldığım kablo bu umarım düzelir.
Davut_Btmk Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 93 Çözümler 1 12 Aralık 2024 #13 Davut_Btmk dedi: Aynen belirttim hdm alıın diye. Genişletmek için tıkla... alihana dedi: Benim de bu şekilde fakat 240 seçince monitör ekranı siyah oluyor. Monitörde ki ekranda ki şeylere tıklayabiliyorum ama. Yeni aldığım kablo bu umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Aynı kablo Hepsiburada müşterisi sorusu. Davut_Btmk dedi: Aynı kablo Hepsiburada müşterisi sorusu. Genişletmek için tıkla... Benim Vatan'dan aldığım kalitesiz inca kablo gibi Dosya Ekleri Screenshot_2024-12-12-02-52-14-640_com.android.chrome-edit.jpg 83,6 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Davut_Btmk dedi: Aynen belirttim hdm alıın diye. Genişletmek için tıkla... alihana dedi: Benim de bu şekilde fakat 240 seçince monitör ekranı siyah oluyor. Monitörde ki ekranda ki şeylere tıklayabiliyorum ama. Yeni aldığım kablo bu umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Aynı kablo Hepsiburada müşterisi sorusu. Davut_Btmk dedi: Aynı kablo Hepsiburada müşterisi sorusu. Genişletmek için tıkla... Benim Vatan'dan aldığım kalitesiz inca kablo gibi
KS KS alihana Femtopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #14 Davut_Btmk dedi: Aynı kablo Hepsiburada müşterisi sorusu. Benim Vatan'dan aldığım kalitesiz inca kablo gibi Genişletmek için tıkla... 4K için söylemiş olabilir çünkü satıcılar sadece en yüksek çözünürlüğü biliyor. Şu anki kablom da inca kablo. @Astiva PhysX bu şekilde. @Astiva PhysX bu şekilde. Bu da Intel güncellemesi kurup deneyeceğim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-12 094307.png 37,6 KB · Görüntüleme: 16 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Davut_Btmk dedi: Aynı kablo Hepsiburada müşterisi sorusu. Benim Vatan'dan aldığım kalitesiz inca kablo gibi Genişletmek için tıkla... 4K için söylemiş olabilir çünkü satıcılar sadece en yüksek çözünürlüğü biliyor. Şu anki kablom da inca kablo. @Astiva PhysX bu şekilde. @Astiva PhysX bu şekilde. Bu da Intel güncellemesi kurup deneyeceğim.
emiryem Femtopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #15 Astiva dedi: HDMI portu 2.1 olarak yazılmış: https://www.msi.com/Laptop/Katana-GF76-11UX/Specification NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması sekmesine girip ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ayni sorun bende de var. ViewSonic markali aldim, bana da bir bakabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Astiva dedi: HDMI portu 2.1 olarak yazılmış: https://www.msi.com/Laptop/Katana-GF76-11UX/Specification NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması sekmesine girip ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ayni sorun bende de var. ViewSonic markali aldim, bana da bir bakabilir misiniz?
KS KS alihana Femtopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #16 alihana dedi: Laptopumda ki ekran kartı Intel UHD Graphics HDMI 2.0b çıkışı var, fakat monitörüm HDMI 2.0, HDMI 2.1 kablo ile 240Hz alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sertifikalı HDMI 2.1 kablo ile denedim ve oldu artık 240Hz oluyor. Artı 0 Eksi
alihana dedi: Laptopumda ki ekran kartı Intel UHD Graphics HDMI 2.0b çıkışı var, fakat monitörüm HDMI 2.0, HDMI 2.1 kablo ile 240Hz alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sertifikalı HDMI 2.1 kablo ile denedim ve oldu artık 240Hz oluyor.