ViewSonic VX2757-2K-PRO 27" monitör alınır mı?

McCharty

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Konu başlığındaki monitörü almayı düşünüyorum. Bileniniz, tavsiye edeniniz var mı? Fiyatı 7699 TL. Ayrıca ASUS 27" TUF Gaming VG27AQL5a 0.3 ms 210 Hz QHD IPS Gaming monıtor da 10300 TL civarlarında olması lazım. Aradaki fiyat farkına değer mi? Bunlar dışında bu bütçelerde tavsiye edeceğiniz 2K monitör var mıdır?

Asus HZ harici güzel ürün. Değecektir.

ViewSonic kağıt üstünde harika duruyor ama en büyük eksisi sabit ayaklı olması. Asansör sistemi yok sağa sola dönmez, yukarı aşağı inmez. Masan alçaksa boyun ağrısı garantili.

Asus HZ harici güzel ürün. Değecektir.
Genel olarak fiyat farkına değmez diye düşünmüştüm ben.
Koorui nasıl marka olarak?
ViewSonic kağıt üstünde harika duruyor ama en büyük eksisi sabit ayaklı olması. Asansör sistemi yok sağa sola dönmez, yukarı aşağı inmez. Masan alçaksa boyun ağrısı garantili.
Bir monitörüm daha var. Viewsonic'te alıp monitör standı almayı düşünmüştüm ikili veya sadece Viewsonic için.
Genel olarak çok yakın monitörler gibi geldi bana ama çok detaylı bilmiyorum monitör özelliklerini o yüzden konu açtım.

Koorui baya iyi diye biliyorum benim aklıma gelmedi @Leon Dayı hocam sağ olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…