ViewSonic VX2758-2KP-MHD nerede satılıyor?

halilgkmn1905

Hectopat
Arkadaşlar merhaba başlıktaki monitörü almak istiyorum. Bayağıdır takipteyim ama hiçbir yerde stok yok. Amazon’da buldum almak istesem ne kadara mal olur bana? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Türkiye fiyatlarından dahamı ucuz oluyor yoksa aynı mı? Aşağıda alacağım ürünün resmi ve Amazon fiyatı var. Ne kadara mal olacağını yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aldım. Sorunuz var mı?
Almayı düşünüyordum, ondan sormuştum ve aldım. Ayarlarını yaptınız mı, memnun musunuz? Ben bir türlü istediğim ayarı yakalayamadım. Renk profili indirdim o da hiçbir şey değiştirmiyor.

Almayı düşünüyordum, ondan sormuştum ve aldım. Ayarlarını yaptınız mı, memnun musunuz? Ben bir türlü istediğim ayarı yakalayamadım. Renk profili indirdim o da hiçbir şey değiştirmiyor.

Renk profili için ben programlarını indirdim denedim ama bir türlü görmüyor benim monitörü.
Çok fazla ayar kurcalamadım, sadece parlaklık ve kontrast kendi zevkime göre ayarladım ve onun dışında yanıt verme zamanını ultra hızlı yaptım. 1ms modu aktif ettiğimde parlaklığı kapatıyor baya, bu çok sinirimi bozdu, geri gönderesim geldi bi an ama PUBG'ye girince her detayı görmeye başladım, renklerin canlılığını detaylara aşık oldum diyebilirim. Daha önce ben oyunda hiçbir şey görmüyormuşum bunu hissettirdi bana. 2k IPS bambaşka bir şeymiş.

Yapmam gereken başka bir ayar var mı? Bana PUBG için önerebileceğin bir şey var mı? Yani bana dezavantaj yaratıcak bir şey olsun istemiyorum, gecikme falan 1ms açamadığım için endişeliyim biraz rakipleri geç görmek istemiyorum.

Hocam affınıza sığınıyorum, bildirim arada kaynamış. Yapmanız gereken ek bir ayar yok. Gecikme değerleri gayet iyi. Renk profilleri bende de işe yaramadı, evet anlamadım. Monitörümüz gayet güzel, güle güle kullanın.

Monitörü bende aldım . Rtx 2080s ile kullanıyorum. Gerçekten çok iyi. Dp ile 144 Hz olarak kullanıyorum. Oyunlar için ultra hızlı ayarını nereden yapıyorsunuz? Bir de parlaklık vs. Gibi ayarlamaları nasıl yapmam gerek? Gsync modunu aktif edebilir miyim ?

Monitör menüsünden Adaptive Sync'i açtığında GSYNC otomatik olarak Nvidia denetim masasında çıkıyo dostum. HDMI ile 144 HZ alamadıysan diğer HDMI portu denediğinde veriyo 144 HZ bilgin olsun. Ultra hızlı ayarlar yine monitör menüsünden, şu an pc başında değilim o yüzden yönlendiremiyorum. Sağ alttan ikinci tuşa bastığında açılan menüdendi galiba. 2 farklı menüsü var sen geniş kapsamlı olanı bulacaksın. Bu arada sende bu olay var mı video'ma bakat mısın?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pır pırlanma yok bu şekilde. Kablo ile alakalı sanırım. Bu arada g sync ve ultra hızlıya aldım.
Pır pırlanma yok bu şekilde. Kablo ile alakalı sanırım. Bu arada g sync ve ultra hızlıya aldım.
Kesinlikle iyiki IPS almışım. Mükemmel görüntüsü var. Hatta 8k ya alıyorum YouTube videolarını gerçekten içindesin görüntünün. Güzel tercih yapmışım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…