ViewSonic VX2758-2KP-MHD nerede satılıyor?

aynı monitörden bende de var. 1ms modu nasıl aktif ettiniz ?

aynı monitörden bende de var. 1ms modu nasıl aktif ettiniz ?

Monitör menüsünden hocam, şu anda pc başında değilim tarif edemiyorum. Ama 1 ms aktif edince parlaklık azalıyo, onun yerine tarama hızı mıydı öyle bir seçenek vardı onu Ultra hızlı yaptım ben.

Monitör menüsünden hocam, şu anda pc başında değilim tarif edemiyorum. Ama 1 ms aktif edince parlaklık azalıyo, onun yerine tarama hızı mıydı öyle bir seçenek vardı onu Ultra hızlı yaptım ben.
Hocam Gmail'den döndüm ama sanırım görmediniz.

Ben şu an ultra hızlı da ve G sync aktif kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yok. Ama 1 MS parlaklık az olacak şekilde kullanmam daha mı iyi diğer durumdan ?

Onu bilmiyorum hocam, 1 ms çokta önemli değil diyenler var.
Katılıyorum. Ben çok korkuyordum IPS olmasından dolayı FPS oyunlarında sıkıntı yaşarım diye ama alakası yok. Yağ gibi akıyor oyun. Yine diyorum iyi ki IPS tercih etmişim.

Arkadaşlar selamlar. Bende bu monitörden almak istiyorum ama şu an ki monitörüm de anti glare den dolayı ekranda küçük şeritler halinde piksel gibi çizgiler var özellikle mavi ve kırmızı tonlarda. Kullanan arkadaşlar böyle bir durumla karşılaştı mı acaba? Bilgi verirseniz sevinirim.

Bende öyle bir durum yok. Önceki monitörüm Viewsonic vx2458cmhd'de çizgi çıkmıştı yukardan aşağıya, servise gönderdim değiştirdiler monitörü. Şu anki monitör çok iyi renkler falan efsane güzel.

Kaçırma 2699 TL

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…