ViewSonic VX2758-2KP vs MSI Optix G273qf

Kabasakalaksakal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, daha dün konu açmıştım ama bütçemi yükselttim 5000-6000 aralığında monitör alacağım 144 Hz- IPS 27 inç ana kriterlerim.

Bu iki monitörü beğendim ama hangisini almam gerektiğine karar veremedim. Daha önceden kullanan oldu mu? Hangisi hangisinden daha avantajlı veya farklı bir monitör önerisi yapabilecek var mı?

Benim anladığım kadarıyla bu 2 model arasında MSI renk doygunluğu yönünden sıkıntı yaşıyor.

Asus'u tercih ederdim. Sevdiğimden değil, Asus, MSI ürünlerini ilerde değiştirmesi, satması kolay oluyor

https://www.epey.com/monitor/karsil...hd_asus-tuf-gaming-vg27aq1a_msi-optix-g273qf/
Ben Asus da TUF serisini anlayamıyorum herkes bir sorun yaşadığını söylüyor. Gerçekten öyle mi ? Bir de bu monitörde ölü piksel, ghosting deniyor sanırım o tarz sorunlar çıkar mı ? Çıkarsa iadesi olmuyor sanırsam sadece amazon mu yapıyor bunu ?

Son düzenleme:
Sorunlu olan orda ViewSonic. Yani öyle diyolar.
Asus'un o monitorunde olumsuz bir gördüm, birinde 1 ölü piksel çıkmış.

Hangisi ViewSonic almayın şikayet çok.

Yok yok sizin önerdiğiniz monitörü aldım TUF'dan çok sıkıntı çeken var ısınma problemi yaşayan insanlar var ama bu modelinden kimse sorun yaşamamış. Sadece bizim forumda bir kişi Valorant oynarken kapanıyor diye bir başlık açmış o onunla alakalı bir sorun sanırsam onun dışında 1 tane bile kötü yorum görmedim yazdığınız andan itibaren araştırıyorum. Şu an satın aldım çok teşekkür ediyorum ViewSonic'den kat kat iyi ayrıca ben oyun dışında dizi ve filme de önem verdiğim için renk doygunluğu benim için çok önemliydi bu da o konuda gayet güzel bir monitör teşekkür ediyorum tekrardan.

Ürün ekleyecektim ki almışsınız. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…