Shimmering Highs Decapat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 42 7 Ekim 2020 #1 Selamlar bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Oynadığım oyun GTA 5 ağırlıklı olmak üzere CS:GO. Normalde bu sabah ViewSonic sipariş edecektim 2000 TL'ye ama son anda 1950 TL'ye MSI Optix G27C4 gördüm ve dikkatimi çekti. Hangisi daha kaliteli marka bilmiyorum ama baktığımda çoğu özellikleri ortak ve MSI daha iyi bir marka diye biliyorum. Dikkat çeken tek fark MSI 165Hz, ViewSonic 144. onun dışında çoğu özellik aynı gibi. Hangisini tavsiye edersiniz? MSI: Optix G27C4 | MSI Global ViewSonic: ViewSonic VX2758-C-mh FreeSync destekli, 27" 144Hz Kavisli Monitör
Selamlar bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Oynadığım oyun GTA 5 ağırlıklı olmak üzere CS:GO. Normalde bu sabah ViewSonic sipariş edecektim 2000 TL'ye ama son anda 1950 TL'ye MSI Optix G27C4 gördüm ve dikkatimi çekti. Hangisi daha kaliteli marka bilmiyorum ama baktığımda çoğu özellikleri ortak ve MSI daha iyi bir marka diye biliyorum. Dikkat çeken tek fark MSI 165Hz, ViewSonic 144. onun dışında çoğu özellik aynı gibi. Hangisini tavsiye edersiniz? MSI: Optix G27C4 | MSI Global ViewSonic: ViewSonic VX2758-C-mh FreeSync destekli, 27" 144Hz Kavisli Monitör