ViewSonic VX2758A 2K Pro 3 kapalı kutu alınır mı?

azizzcifci

Hectopat
Daha fazla  
ViewSonic Vx2758a-2k-pro-3 27 1ms 240hz Ips 2560x1440 2k Gamıng Monıtor - Fiyatı, Yorumları arkadaşlar bu ürünü sarı sitede kapalı kutu olarak 8 bin fiyatına buldum. Ürün 13.03.2025 kutulu açılmamış garantili İtopya'dan alınma. Bu ürünü kullanan var mı varsa nasıldır? Bir de ürünü kapalı kutu alacağım için herhangi bir ölü piksel vs durumunda İtopya yardımcı olur mu? 20 gün olmuş alalı. Kapalı kutu bekliyormuş evde. Herkese iyi bayramlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ViewSonic'in monitörlerinden uzak dur. Günceldeki monitörleri çok kötü. Kaliteyi düşürdüler.

O monitöre hiç bulaşmayın. Biraz biriktirip sıfır G65B alın.

Arkadaşlar ürün hakkında bu kadar olumsuz yorum yapmanızın sebebi nedir?

hocam konuyu hortlatıyorum ama viewsonic aldım vatandan 9999tl dün üstüne 2500verip samsung almak daha mı pantıklı va panel olması samsungun renkler açısından sorun yaratmaz mı

hocam konuyu hortlatıyorum ama viewsonic aldım vatandan 9999tl dün üstüne 2500verip samsung almak daha mı pantıklı va panel olması samsungun renkler açısından sorun yaratmaz mı
Hocam hangisini aldınız?

Hocam hangisini aldınız?

hocam çok uzun ve saçma bi monitör macerası yaşadım kararsızlıktan dolayı 3 tane alıp 2sini iade ettim süreci anlatayım belki diğer kişilere yardımcı olur. öncelikle vatana gittim viewsonici mağaza teslim almıştım + samsung g65b baktım beğenmedim iade ettim. 240hz olsun takıntın yoksa fps oyunları için viewsonic pek iyi durmuyor ve pivot özelliği de yok ekranın, samsung curved ekran direk sevmiyorum zaten hiç beğenmedim.

sonrasında lenova satın aldım ama kalite kontrol süreci ve kronik sorunlar korkutuyordu karşılaştırma ve incelemelere baktığında güzel değerler verebiliyor ama biraz şans işi ve son yorumlarda hep olumsuzdu bundan dolayı sonradan msi alıp bunu da iade ettim kargo yola çıkmadan.

amazondan msi aldım bana ölü pikselsiz geldi biraz şansa bağlı bu da ama msi lenovadan kalite kontrol konusunda çok daha iyidir. önceden farklı satıcı satıyormuş bundan dolayı kötü yorumlar çok fazla şuan satıcı amazon msi alırsan iade sorunu yaşamazsın ben memnunum sorunsuz geldi tüm testleri yaptım

en iyi kontrast ve renk ayarı veren msi görünüyor günlük kullanım için onu tercih ettim burdan bakabilirsin diğerlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…