BiginjapaN Hectopat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2017 #11 Silinen üye dedi: Tasarımı ve özellikleri çok iyi. Bir de bu fiyata olunca kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... amazon.com da nadir 4.5 yıldız alan monitörlerdenmiş hocam ve en son alımlara bakınca herkes 5 yıldız vermiş. Gerçekten kaçırmamak lazım Amazon.com: ViewSonic VX2778-SMHD 27" IPS WQHD 1440p Frameless LED Monitor HDMI, DisplayPort: Computers & Accessories
Silinen üye dedi: Tasarımı ve özellikleri çok iyi. Bir de bu fiyata olunca kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... amazon.com da nadir 4.5 yıldız alan monitörlerdenmiş hocam ve en son alımlara bakınca herkes 5 yıldız vermiş. Gerçekten kaçırmamak lazım Amazon.com: ViewSonic VX2778-SMHD 27" IPS WQHD 1440p Frameless LED Monitor HDMI, DisplayPort: Computers & Accessories
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 23 Nisan 2017 #12 @BiginjapaN Kesinlikle fiyatına göre çok iyi bir monitör, şüphe etmeyin.
BiginjapaN Hectopat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2017 #13 ShadYaqz dedi: @BiginjapaN Kesinlikle fiyatına göre çok iyi bir monitör, şüphe etmeyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yorum için Monitörün bu sabah siparişini verdim ve akşamüstüne doğru baktığımda fiyatı 300 lira yükseltmişler. İyi ki sabah almışım dedim. @ShadYaqz @Neurevt
ShadYaqz dedi: @BiginjapaN Kesinlikle fiyatına göre çok iyi bir monitör, şüphe etmeyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yorum için Monitörün bu sabah siparişini verdim ve akşamüstüne doğru baktığımda fiyatı 300 lira yükseltmişler. İyi ki sabah almışım dedim. @ShadYaqz @Neurevt
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.068 Makaleler 2 Çözümler 26 24 Nisan 2017 #14 BiginjapaN dedi: Teşekkürler yorum için Monitörün bu sabah siparişini verdim ve akşamüstüne doğru baktığımda fiyatı 300 lira yükseltmişler. İyi ki sabah almışım dedim. @ShadYaqz @Neurevt Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun. Siparişi iptal ederlerse haklarınız bulunmakta mutlaka bizi bilgilendirin.
BiginjapaN dedi: Teşekkürler yorum için Monitörün bu sabah siparişini verdim ve akşamüstüne doğru baktığımda fiyatı 300 lira yükseltmişler. İyi ki sabah almışım dedim. @ShadYaqz @Neurevt Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun. Siparişi iptal ederlerse haklarınız bulunmakta mutlaka bizi bilgilendirin.
BiginjapaN Hectopat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2017 #15 Neurevt dedi: Şimdiden hayırlı olsun. Siparişi iptal ederlerse haklarınız bulunmakta mutlaka bizi bilgilendirin. Genişletmek için tıkla... Kargoya verildi bile çoktan herhangi bir sıkıntı görünmüyor siparişle ilgili. Yinede ilginiz için çok teşekkürler.
Neurevt dedi: Şimdiden hayırlı olsun. Siparişi iptal ederlerse haklarınız bulunmakta mutlaka bizi bilgilendirin. Genişletmek için tıkla... Kargoya verildi bile çoktan herhangi bir sıkıntı görünmüyor siparişle ilgili. Yinede ilginiz için çok teşekkürler.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 24 Nisan 2017 #16 Hayırlı olsun. Monitörle ilgili yorumlarını bekleriz
BiginjapaN Hectopat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2017 #17 ShadYaqz dedi: Hayırlı olsun. Monitörle ilgili yorumlarını bekleriz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum. Yarın elime ulaşıcak sanırım. Bir gelsinde yeni bebeğim, mutlaka konuya yorum yaparım.
ShadYaqz dedi: Hayırlı olsun. Monitörle ilgili yorumlarını bekleriz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum. Yarın elime ulaşıcak sanırım. Bir gelsinde yeni bebeğim, mutlaka konuya yorum yaparım.
RinTinTin Hectopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2017 #18 Bu monitörü almayı düşünüyorum. Hepsiburada da indirime girmiş. Monitör hakkında biraz aydınlatırsanız çok sevinirim.
Bu monitörü almayı düşünüyorum. Hepsiburada da indirime girmiş. Monitör hakkında biraz aydınlatırsanız çok sevinirim.