ViewSonic VX2779-HD-Pro 27" alınır mı?

Simysim

Decapat
Katılım
29 Eylül 2023
Mesajlar
180
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık üç yıldır Game Booster GB246CF kullanıyorum, dandik bir marka olmasına rağmen açıkçası görüntüsü vs fena değil ve üzmedi de, fakat galiba artık bozulmaya başladı veya daha kötüsü kullandığım laptoplar zarar vermeye başladığını düşünmeye başladım, içim rahat etsin diye yeni monitör almayı planlıyorum.

Aklımda olan monitör budur: ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync HDR10 FHD SuperClear IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Alternatif olarak bunu buldum, ekran konusunda Samsung'dan daha çok güvenebileceğim bir firma yok zaten fakat VA panel ve 24 inç: Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24" Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 180Hz, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Kafam ViewSonic'de kaldı, donanım olarak daha iyi görünüyor, güvenilir ise onu almak istiyorum, en azından kafam rahat olsun, bu özelliklerde benzer alternatif önerisi olan, bu ürünü kullanan varsa açığım, maaşım yatarsa iki üç güne almak istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Ne amaçla kullanacaksınız. Ben şahsen VA panel tercih etmiyorum renkleri IPS kadar doğru veremez. Günümüz IPS panelleri ms konusunda da çok iyiler zaten.
 
Ne amaçla kullanacaksınız. Ben şahsen VA panel tercih etmiyorum renkleri IPS kadar doğru veremez. Günümüz IPS panelleri ms konusunda da çok iyiler zaten.
Genel olarak oyun için kullanacağım

Buda cazip geldi teşekkürler, Lenovo'yu düşündüm fakat 23,8 27 inç ile arasında çok büyük fark olur mu?
 
Genel olarak oyun için kullanacağım.

Bu da cazip geldi teşekkürler, Lenovo'yu düşündüm fakat 23,8 27 inç ile arasında çok büyük fark olur mu?

Oyun için 24 civarı tavsiye ediyorum. 27 fazla büyük geliyor oyuna odaklanamıyorsunuz. Ayrıca Full HD 27 inç olunca pikseller göze batmaya başlıyor. 27 kullanabilmek için en az 70-80 cm eninde bir masanız olmalı geriden bakmalısınız monitöre.
 
Genel olarak mesafeli olarak kullanıyorum monitörümü, hatta bazen okumakta güçlük çekiyorum diye biraz daha büyük olması güzel olur, zaten genelde sandalyede kulaklık takan karides gibi oturuyorum o yüzden işime gelir

Hala araştırma yapmaya devam ediyorum maaşımı almama biraz var, 2k almayı planlıyorum, bütçemi zorlayacak ama şu anlık kafamdaki ekran bu:
 

KTC bu monitöre de bir bakmanızı araştırmanızı tavsiye ederim. Marka hakkında çok bilgim yok ancak teknik değerlerde ekran paneli olarak çok daha üst seviyede Gigabyte'a göre.
Bir de MSI bu monitör var ekran paneli renk olarak daha iyi Gigabyte'dan. Ben MSI'nin Full HD modelini kullanıyorum 1ms memnunum tek beğenmediğim noktası parlaklığı çok yüksek . Gece gündüz en düşük parlaklıkta kullanıyorum keşke daha fazla kısma şansım olsa.
 
Son düzenleme:
Evet KTC'ye çok denk geldim, teknik açıdan iyi görünüyor ama nedense güvenemedim, almışken bildiğim bir marka alayım dedim (Bildiğim marka dediğim de laptopunu aldıktan bir gün sonra bozulan laptop ama neyse o monitörümden kaynaklıydı muhtemelen )
 

Msi çöp.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…