ViewSonic VX3218-PC-MHD nasıldır?

@Adem Umut Uçar iyi bence yani ama bu fiyata daha iyi ürünler bulursun.
Benim ekran kartım rtx 2060 yani 2k da biraz düşük kalabilir o yüzden 1080p monitör bakıyorum 1080p de iyi bir kalite sunacak bişey bakıyorum kulaklık ve mouse alacağım toplam bütçe 2600 tl bu ürün uygun geldi biraz ama araştırdım monitör büyüdükçe çözünürlük artmazsa ppi düşük olduğu için pixel pixel oluyor galiba

Muhteşem değil ama bu fiyata alınabilir. Bir baktım da bana bir sıkıntı var gibi geliyor. Böyle bir monitör ve kulaklık mouse almanız pek tekin değil.

@Eternal777 evet bende öyle duydum araştırcam biraz
@Syeux bana da öyle geliyor çakma ürün olabilir vs peki 27 inç 1080p monitor için ne düşünüyorsunuz öneriniz var mı
Üründe sıkıntı var gibi. Monitörün kendisi sadece 2300 TL civarına bulunurken hepsi beraber bu fiyata çok zor. Vardır bir bit yeniği bu işte.

@Eternal777
MSI 23.6" OPTIX G24C4 Gaming Monitör, Curved, FHD, VA, 144HZ, 1MS, HDMI+DP MSI 23.6" OPTIX G24C4 Gaming Monitör, Curved, FHD, VA, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Günün fırsatı: MSI 27" OPTIX G27C7 Gaming Monitör, Curved, VA, FHD, 165HZ, 1MS, Freesync Premium MSI 27" OPTIX G27C7 Gaming Monitör, Curved, VA, FHD, 165HZ, 1MS, Freesync Premium : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Bu ikisinden hangisini önerirsin hangisinde görüntü daha iyi olur 27 de masada oturuken oyunda falan pixeller belli olur
mu@syeutku
@Eternal777 evet olabilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı