M ManImOld Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım. ViewSonic'teki hoparlöre bir tık ihtiyacım var ViewSonic modelinde HDR var ama sertifika yok diyorlar. Bu ne demek oluyor? Samsung'da sertifika varmış. Hangisini önerirsiniz?
Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım. ViewSonic'teki hoparlöre bir tık ihtiyacım var ViewSonic modelinde HDR var ama sertifika yok diyorlar. Bu ne demek oluyor? Samsung'da sertifika varmış. Hangisini önerirsiniz?
Kaanreamp Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #2 View de ölü piksel çıkma ihtimali yüksek digeriylede boş 1K fark var alınmaz.
BEACT Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 478 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2025 #3 Samsung varken Viewsonic'e bakmazdım 165Hz ve 180Hz arasında da çok bi fark yok zaten. Samsung'u yapıştırın geçin hocam.
Samsung varken Viewsonic'e bakmazdım 165Hz ve 180Hz arasında da çok bi fark yok zaten. Samsung'u yapıştırın geçin hocam.