ViewSonic VX3258-2KC-mhd ölü piksel problemi

Yer
İzmir
Ürünü perşembe günü 31.10.19 tarihinde aldım, cumartesi günü 2.11.19 tarihinde gün ortasında iş yerindeyken elime ulaştı ve eve gidince kurulumu yaptım. Korktuğum şey başıma geldi ve ekranın tam ortasında ölü piksel çıktı. Yaptığım testlerde de bunu doğruladı. Hepsiburada satıcısından aldığım ürün için Hepsiburada ile görüştüm ve servis raporu ile değişim sağlanacağı söylendi. İlk iş kocaman monitörü tekrar söküp pazartesi firmayla görüşüp servis raporu için Viewsonic firmasına yollayacağım. İki sorun var aslında.
1. Olumsuz bir dönüş alma ihtimalim var mı yani olay tüketici hakem heyetine kadar gider mi?
2. Monitörü pazartesiye kadar kullansam sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• 20191102_193843.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
İnternetten aldıysan iade et direkt.

İğne ucu kadar ölü pixel'i nasıl fark edip dert ediyorsunuz arkadaş ya anlamıyorum cidden. Ben monitörümü ilk aldığımda ilk aşamam aşık olup 144Hz'in büyüsüne kapılmak olmuştu. Gözlerim bir tık bozuk. Gayet keyifle kullanırken bir gün monitörün dibine girdim, sağ üst köşede hafif tembel bir pixel gördüm sonra anlık bir rahatsızlık yaşar gibi oldum. Ardından "Ne olacak ya, oyunlarda falan zerre belli olmuyor, hatta kullanırken hiç fark etmiyorum bile. Dert ettiğime değmez, keyfini süreyim." dedim. Gayet iyi anlaşıyoruz. Mutluyum yani. Bir yazıda noktadan rahatsız olmak gibi geliyor bana. Ben şahsen göndermezdim kocaman bir delik yoktu ise eğer monitöründe. Bu biraz neye odaklandığınla alakalı tabi. Sen onu çok dert etmiş yollamışsın saygı duyarım. Benim umurumda olmadı açıkçası.

Yazıda belirtim Hepsiburada da servis raporu isteniyor. Ayrıca monitör şuan 2500₺'den 2000₺'ye düştü. Yani iade edersem maalesef tekrar alamam.
Hepsiburada'dan direkt iade talebi oluştur 14 gün geçmeden. Arayıp konuşursan işi yokuşa sürerler tabi. İade et geç.

Fotoğraflarda pek belli olmuyor ama Windows açılırken net olarak orta bölgede beyaz bir nokta var. Önceki monitörümde kenarda siyah bir ölü piksel vardı anca dikkatli bakınca belli oluyordu ama bu gayet net gözüküyor göz ile.
Hepsiburada'dan direk iade talebi oluştur 14 gün geçmeden. Arayıp konuşursan işi yokuşa sürerler tabi. İade et geç.
Hepsiburada elektronik ürünler için servis raporu istiyor. Yazımda belirttim zaten. Anca tekrar geri gönderirler ve süreci uzatıp servisle iletişime geçmem gerekir. Zaten kocaman monitörü taşıması ayrı dert. Acaba pazartesiye kadar kullansam sorun olur mu.

Resim atma şansın var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…