Bu ürünü hem PS4, dizi, film ve genel olarak hikayeli oyunlar için kullanmak istiyorum. Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum ve fiyatına göre oldukça iyi özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum. Sizlere sorup doğrulamak isterim.
Samsung kullanmayan firma. MediaMarkt'ta deneme şansım oldu 2K modeli ama ürün adını hatırlamıyorum. 27 inc cok kotu pixel bulanıklaşma var kalitesiz his veriyor ama firma kaliteli ona lafım yok
LG, Samsung ve Dell markaların monitörunu alınız, Samsung panel kullanırlar.
Bu modeli denemiştim.
Ben yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım. Öncelikle oyun kısmında Online FPS oyunlarında pek fazla tatmin etmez. PS4 ve PC de hikayeli oyunlar gayet zevkli oluyor. Film ve genel kısma gelirsek özellikle film izlemek çok zevkli oluyor. Eksi taraflarına gelirse çok fazla ghostlanma var bir iki tane ölü piksel çıkabilir bir de IPS panellerde genellikle görünen ışık sızması var fakat bendeki sorun etmiyor. Bir de arayüz kullanımı çok kötü değil ama iyi de değil. Kısacası almanızı öneririm ama yine de mağazalara gidip bakabilirsiniz. 75Hz değil 60Hz.
Biraz geç gelen bir cevap oldu, kusura bakmayın. Text clearity düşük derken bu text clearity tam olarak nedir? Düşükse bu monitörün kalitesini çok düşürür mü?
Biraz geç gelen bir cevap oldu, kusura bakmayın. Text clearity düşük derken bu text clearity tam olarak nedir? Düşükse bu monitörün kalitesini çok düşürür mü?