Önceki yazılarımda da belirttiğim gibi monitörden oldukça memnun kaldım. Renk kalitesi çok güzel. Özellikle hikayeli oyunlar oynarken renk kalitesi farkı ortaya çıkıyor. Oyun seni içine çekiyor resmen. Parlaklık biraz fazla. Onu da ayarlarından kısık şekilde kullanıyorum.
Hayırlı olsun. İnşallah sorunsuz bir şekilde kullanırsınız ve ölü piksel ile karşılaşmazsınız. Monitör gelir gelmez ölü piksel testi yaparsınız.
Önceki yazılarımda da belirttiğim gibi monitörden oldukça memnun kaldım. Renk kalitesi çok güzel. Özellikle hikayeli oyunlar oynarken renk kalitesi farkı ortaya çıkıyor. Oyun seni içine çekiyor resmen. Parlaklık biraz fazla. Onu da ayarlarından kısık şekilde kullanıyorum.
2 monitör arasından ViewSonic tercih edeceğim gibi duruyor. Bugün itibari fiyatları ile AOC 200, 300 lira bandında daha pahalı ama VS'ye göre verdiği avantajı yok. Tabii bu benim fikrim.
2 monitör arasından ViewSonic tercih edeceğim gibi duruyor. Bugün itibari fiyatları ile AOC 200, 300 lira bandında daha pahalı ama VS'ye göre verdiği avantajı yok. Tabii bu benim fikrim.
Viewsonic seçiminin pişman edeceğini sanmıyorum ama Hardware Unboxed youtube kanalının AOC 24G2U incelemesini izlerseniz AOC'nin de muadillerinden ne kadar önde olduğunu görebilirsiniz.
Viewsonic'i satın aldınız mı , memnun musunuz.
Aoc da ölü piksel çıkma ihtimali daha yüksek gibi duruyor bu yüzden bende Viewsonic' i almayı düşünüyorum.
ViewSonic'i satın aldınız mı, memnun musunuz?
AOC'da ölü piksel çıkma ihtimali daha yüksek gibi duruyor bu yüzden bende ViewSonic'i almayı düşünüyorum.
Hocam 1 hafta kadar kullandım ancak dediğim gibi ölü pikselden dolayı iade ettim yani ViewSonic'te de çıkma ihtimali var ve ölü pikselden şikayet eden çok insan var. Şu an ASUS TUF VG249Q kullanıyorum dün elime geçti ve bunda da ölü piksel çıktı. Şans işi bu işler. Yakınınızda mağaza varsa test edip alın. Yoksa benim gibi uğraşıp durma ihtimaliniz var.
144hz monitör - Google Alışveriş ben bu monitörü aldım 1400TL'ye çok memnunum renkler falan mükemmel kargo 1 günde geldi farklı renk modları falan çok güzel
144hz monitör - Google Alışveriş ben bu monitörü aldım 1400TL'ye çok memnunum renkler falan mükemmel kargo 1 günde geldi farklı renk modları falan çok güzel
ViewSonic çok eski bir markadır ve AOC'dan daha iyi bu işlerde ben olsam ViewSonic alırdım.
Sadece USB girişi için ve birazcık daha renkleri iyi gösteriyor diye güvenmediğim bir marka almazdım.
AOC %123 sRGB, ViewSonic %104 sRGB.
Bu kadar fark var.
Ben yine de ViewSonic alırdım.