Emirsrb Kilopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 462 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2017 #1 Kullanmış olduğum monitör 144 Hz desteklemesine rağmen 120Hz'de ancak kullanabiliyorum. Ekran kartım Asus Rog Strix GTX1070. Ne yapmam lazım? Sistemi bugün kurdum. Windows update de yaptım. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2017
Kullanmış olduğum monitör 144 Hz desteklemesine rağmen 120Hz'de ancak kullanabiliyorum. Ekran kartım Asus Rog Strix GTX1070. Ne yapmam lazım? Sistemi bugün kurdum. Windows update de yaptım. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
K Kyndill Hectopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #2 HDMI ile mi bağladınız? Eğer öyleyse Display Port öneririm. Kendi tahminimce sorunu çözecektir.
Emirsrb Kilopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 462 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2017 #3 Kyndill dedi: HDMI ile mi bağladınız? Eğer öyleyse Display Port öneririm. Kendi tahminimce sorunu çözecektir. Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masasından 144Hz'e çıkardım. Genede teşekkür ederim.
Kyndill dedi: HDMI ile mi bağladınız? Eğer öyleyse Display Port öneririm. Kendi tahminimce sorunu çözecektir. Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masasından 144Hz'e çıkardım. Genede teşekkür ederim.
K Kyndill Hectopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #4 Silinen üye dedi: Nvidia denetim masasından 144Hz'e çıkardım. Genede teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir yerde HDMI'ın 144Hz sunmadığıyla ilgili bir şey okuduğumu sanıyorum. Ya yanlış bilgiydi, ya da yanlış hatırlamışım o zaman.
Silinen üye dedi: Nvidia denetim masasından 144Hz'e çıkardım. Genede teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir yerde HDMI'ın 144Hz sunmadığıyla ilgili bir şey okuduğumu sanıyorum. Ya yanlış bilgiydi, ya da yanlış hatırlamışım o zaman.
Emirsrb Kilopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 462 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2017 #5 Kyndill dedi: Bir yerde HDMI'ın 144Hz sunmadığıyla ilgili bir şey okuduğumu sanıyorum. Ya yanlış bilgiydi, ya da yanlış hatırlamışım o zaman. Genişletmek için tıkla... Dostum dediğiniz doğrudur. Ben DisplayPort ile giriş yapmama rağmen Dxdiag'da HDMİ olarak gözüküyor.
Kyndill dedi: Bir yerde HDMI'ın 144Hz sunmadığıyla ilgili bir şey okuduğumu sanıyorum. Ya yanlış bilgiydi, ya da yanlış hatırlamışım o zaman. Genişletmek için tıkla... Dostum dediğiniz doğrudur. Ben DisplayPort ile giriş yapmama rağmen Dxdiag'da HDMİ olarak gözüküyor.