ViewSonic XG2401 alınır mı?

Squu

Hectopat
Başlıkta belirttiğim monitör modelini arkadaşımdan almayı düşünüyorum. Ufak tefek izler var alt kısımda sadece kozmetik olarak 7/10 alır, ölü pikseli falan yok, test ettim. Asansör ve pivotu tam güzel çalışıyor.
2000 TL fiyatına alınır mı? 144 Hz 24 inç.

Açık konuşayım monitör hakkında bilgim yok. Fakat 144 HZ ve ölü piksel olmayan bir monitör ikinci elde 2000 TL ye hiç yok. En kötüsü 2500 den başlıyor. Bence alınır iş görür her türlü.

3000 - 3250 bandına çıkabilme şansın varsa ASUS VG249Q/VP249QGR, AOC 24G2U veya MSI G241 bakabilirsin. Belirttiğin fiyata ise XG2401 dengi monitör bulman pek kolay olmaz sanki, çıkabilme şansın yoksa yapıştır geç derim.

Butce cikartirdim ama hemen cikma sansim yok maalesef. 1-2 ay geç alsaydım daha yuksek model tercih ederdim. Suanlik anca bu kadar. Belirttigim fiyatta da hic monitor yok sans eseri arkadasimdan denk geldi piyasasina falan baktim gercekten cok cok uygun ozelliklerine göre. Yani alınır diyorsunuz sizde

Açık konuşayım monitör hakkında bilgim yok. Fakat 144 HZ ve ölü piksel olmayan bir monitör ikinci elde 2000 TL ye hiç yok. En kötüsü 2500 den başlıyor. Bence alınır iş görür her türlü.
Evet hocam denedim bizzat renkleride gayet güzel gosteriyor temiz monitör yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…