ViewSonic XG2401 anlık kararma problemi

qoLLardo

Kilopat
Arkadaşlar ViewSonic XG2401 monitöre sahibim. DisplayPort üzerinden bağladım monitörü 144 Hertz alabilmek için. Ama şöyle bir sorunla karşılaştım, monitörde anlık kararma gerçekleşiyor. Göz kırpma hızında bir şey ama fark ediliyor. Ve her zaman olmuyor nadir bir şekilde rastlıyorum buna. Bunun bir çözümü var mı arkadaşlar çok rahatsız etmeye başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdikleri DisplayPort ile kullanıyorsan maalesef çoğu firma yanında verdikleri kablo VESA sertifikalı olmuyor. Bende de XG2402 var. Aynı sorunla karşılaştım. Kabloyu değişin sorun çözülecektir.

Vesa sertifikalı önerdiğim kablo:

Monitör ayarlarında kontrastı oto ayarlama seçeneği seçili büyük ihtimalle sayfa değiştikçe aydınlık sayfada kararma gibi gözükebilir size bu özelliği devre dışı bakıp gözlemlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar ViewSonic XG2401 monitöre sahibim. DisplayPort üzerinden bağladım monitörü 144 Hertz alabilmek için. Ama şöyle bir sorunla karşılaştım, monitörde anlık kararma gerçekleşiyor. Göz kırpma hızında bir şey ama fark ediliyor. Ve her zaman olmuyor nadir bir şekilde rastlıyorum buna. Bunun bir çözümü var mı arkadaşlar çok rahatsız etmeye başladı.
merhabalar aynı sorun bende de başladı çözebildiniz mi acaba siz ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı