ViewSonic XG2401 nasıldır?

JaMorantt

Megapat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bu monitörü almak istiyorum, biraz eski bir monitör ama eski monitörlerde sorun daha az oluyor. Şu anki monitörlerde kenarlarını o kadar ince yapmaya çalışıyorlar ki bu sefer de ışık sızması oluyor. Ya da bu monitör yerine önerdiğiniz VA, TN fark etmez 1200-1300 TL arası önerdiğiniz monitör varsa sevinirim, şimdiden teşekkürler. Linki de burada:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendisini kullanıyorum. İlk başta renk ayarlarını yapana kadar baya bir uğraştırdı beni ama sonunda kendime uygun ayarları bulduktan sonra gayet keyifli bir şekilde kullanabiliyorum. Işık sızması vs. yok. NVIDIA G-SYNC'de kullanabiliyorum.
Benim için tek eksi yanı ayağının büyük olması. Eğer monitöre yakın oyun oynuyorsanız bu bir sorun olabilir klavye vs. yerleşimi açısından.

eskidir ama sıkıntı yaşamazsın
Başka öneriniz var mı?
Kendisini kullanıyorum. İlk başta renk ayarlarını yapana kadar baya bir uğraştırdı beni ama sonunda kendime uygun ayarları bulduktan sonra gayet keyifli bir şekilde kullanabiliyorum. Işık sızması vs. yok. NVIDIA G-SYNC'de kullanabiliyorum.
Hiç ölü piksel var mı?1tane bile ve ekran kartınız nedir ben rx5700xt nitro+ ile kullanmayı düşünüyorum

Çok iyi fiyatı eğer Ankara'daysan gidip bu monitörü al. Normalde fiyatı 1600-2000 arası. Sadece Eryaman mağazasında kalmış. Başka şehirdeysen şubeye gidip getirtmeyi dene ama 1 tane kaldığı için zor olabilir. Onun dışında XG2402 kullanıcısı olarak 2401 de üzmez. Kendi profilini oluşturunca renk kalitesi güzel oluyor.

Çok iyi fiyatı eğer Ankara'daysan gidip bu monitörü al. Normalde fiyatı 1600-2000 arası. Sadece Eryaman mağazasında kalmış. Başka şehirdeysen şubeye gidip getirtmeyi dene ama 1 tane kaldığı için zor olabilir. Onun dışında XG2402 kullanıcısı olarak 2401 de üzmez. Kendi profilini oluşturunca renk kalitesi güzel oluyor.
Evet bende gördüm gerçekten çok iyi bir fırsat ama ben monitörü daha ileriki zamanlarda almayı düşünüyorum yorumunuz için teşekkürler

Ben tasarımını pek sevmedim siz sevdiyseniz alınabilir. Viewsonic'in 2458-C-MHD modelini kullanıyorum. Işık sızması ve ölü piksel var ama rahatsız etmiyor. Genel olarak memnunum.

Ha bir de linkini attığınız monitör TN panel sanırım. VA panel olan modellere de bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı