Viewsonic XG2401 vs BenQ XL2411 Zowie

ProFlexQuattra

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
E-SPOR
Ben bu sıralar laptopuma 144 Hz monitör almayi planliyorum. Lakin 2 şık arasinda kaldim.
  1. Viewsonic XG2401
  2. BenQ XL2411 Zowie
Viewsonic'de DisplayPort oldugu icin onu 144 Hz alarak kullanabilirim. Lakin BenQ'yu nasil kullanacağım? Mini DisplayPort to DVI-D dönüşturucu alsam olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zowie’nin yenilenmiş versiyonunda DP bulunmakta, biraz bekleyip satışa sunulunca onu alabilirsin.

VIEWSONİC 24" XG2401 144HZ bu monitör hoşuma gitti benimde bayramdan sonra alıcam bence alınır.

Bir üst versiyon olan Viewsonic Xg2402 almanızı öneririm.

Bende bayramdan sonra, bir üstü viewsonic 24"xg2402 olan modeli ni almaya düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun.
Size de 1 üstü olanını öneririm.
Tamam kardeşim zaten ona karar verdim bugün alıyorum.N11 de 1328 lira world kartlarada Worldpuan veriyor 75 tl 1250 tl ye gelecek işte.N11 güvenlimidir?

Tamam kardeşim zaten ona karar verdim bugün alıyorum.N11 de 1328 lira world kartlarada Worldpuan veriyor 75 tl 1250 tl ye gelecek işte.N11 güvenlimidir?
Öncelikle simdiden hayırlı olsun, bence şimdi verme zaten bayram nedeniyle kapalı bir anlamı olmayacak zaten.
Ben daha n11 den alımlar da bulundum, mağazaya arana referans n11 oluyor problem olucagini zannetmiyorum, siparis vermeden önce magazayi ara ve teyid et nolur nolmaz, senin adına çok sevindim şimdiden hayırlı olsun, darısı bayramdan sonraya benim de başıma artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…