heisenberg9426 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2018 #1 GTX 970'im var. CS:GO, Fortnite, PUBG (orta ayar 130), Rainbow(orta ayarda 140 görüyorum) vb. oyunlar oynuyorum. Monitör önerebilir misiniz? Ben şunları seçtim; Viewsonic XG2402 24" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) FreeSync FHD Fiyatı Asus MG248QR Gaming Monitör - incehesap.com Bunlar dışında önerilere açığım. Tekrardan teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2018
GTX 970'im var. CS:GO, Fortnite, PUBG (orta ayar 130), Rainbow(orta ayarda 140 görüyorum) vb. oyunlar oynuyorum. Monitör önerebilir misiniz? Ben şunları seçtim; Viewsonic XG2402 24" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) FreeSync FHD Fiyatı Asus MG248QR Gaming Monitör - incehesap.com Bunlar dışında önerilere açığım. Tekrardan teşekkürler.
Viresh Hectopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2018 #2 Bir "AMD" ekran kartın yoksa FreeSYNC modellerine bakmana gerek yok.
Srayne Megapat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2018 #3 Viresh dedi: Bir "AMD" ekran kartın yoksa FreeSYNC modellerine bakmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan veya hoşumuza giden çoğu monitör free-SYNC ise biz ne yapalım.
Viresh dedi: Bir "AMD" ekran kartın yoksa FreeSYNC modellerine bakmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan veya hoşumuza giden çoğu monitör free-SYNC ise biz ne yapalım.
heisenberg9426 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2018 #4 Srayne dedi: Yeni çıkan veya hoşumuza giden çoğu monitör free-SYNC ise biz ne yapalım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum G-Sync monitör fiyatları ortada zaten 1800 den başlıyor.
Srayne dedi: Yeni çıkan veya hoşumuza giden çoğu monitör free-SYNC ise biz ne yapalım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum G-Sync monitör fiyatları ortada zaten 1800 den başlıyor.
B burakxyz Megapat Katılım 11 Eylül 2016 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2018 #5 İncelemeleri burda; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İncelemeleri burda; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
heisenberg9426 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2018 #6 Asus mg248qr olucak mg248 q incelemesi o ve viewsonic xg 2402 olucak burakxyz dedi: İncelemeleri burda; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Asus mg248qr olucak mg248 q incelemesi o ve viewsonic xg 2402 olucak burakxyz dedi: İncelemeleri burda; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
B burakxyz Megapat Katılım 11 Eylül 2016 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2018 #7 heisenberg9426 dedi: Asus mg248qr olucak mg248 q incelemesi o ve viewsonic xg 2402 olucak burakxyz dedi: İncelemeleri burda; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Zaten aynı monitörler, sizin söyledikleriniz ufak iyileştirmeler yapılmış halleri.
heisenberg9426 dedi: Asus mg248qr olucak mg248 q incelemesi o ve viewsonic xg 2402 olucak burakxyz dedi: İncelemeleri burda; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Zaten aynı monitörler, sizin söyledikleriniz ufak iyileştirmeler yapılmış halleri.
heisenberg9426 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2018 #8 burakxyz dedi: Zaten aynı monitörler, sizin söyledikleriniz ufak iyileştirmeler yapılmış halleri. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o halde. Asus modelinin son zamanlarda çok fazla zam almasından dolayı viewsonic moselini tercih ettim.
burakxyz dedi: Zaten aynı monitörler, sizin söyledikleriniz ufak iyileştirmeler yapılmış halleri. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o halde. Asus modelinin son zamanlarda çok fazla zam almasından dolayı viewsonic moselini tercih ettim.
Viresh Hectopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2018 #9 Srayne dedi: Yeni çıkan veya hoşumuza giden çoğu monitör free-SYNC ise biz ne yapalım. Genişletmek için tıkla... Zaten sana birşey yap diyen yok sadece benim tavsiyem bu.
Srayne dedi: Yeni çıkan veya hoşumuza giden çoğu monitör free-SYNC ise biz ne yapalım. Genişletmek için tıkla... Zaten sana birşey yap diyen yok sadece benim tavsiyem bu.
rankin Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 55 Yer Nilüfer/Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 11 Mayıs 2018 #10 heisenberg9426 dedi: Teşekkürler o halde. Asus modelinin son zamanlarda çok fazla zam almasından dolayı viewsonic moselini tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Monitörü aldıysan izlenimlerini paylaşabilir misin rica etsem ? Viewsonic modelini bende düşünüyorum kararsızım.
heisenberg9426 dedi: Teşekkürler o halde. Asus modelinin son zamanlarda çok fazla zam almasından dolayı viewsonic moselini tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Monitörü aldıysan izlenimlerini paylaşabilir misin rica etsem ? Viewsonic modelini bende düşünüyorum kararsızım.