ViewSonic XG2402 Yanına IPS Monitör Tavsiyesi

Makaleler
287
Yer
İstanbul

144 Hz monitörden 60 Hz monitöre geçmek bana sorarsan işkence olabilir. Hele hele bir yanda 144 Hz, öbür yanda 60Hz varken her geçişte pişman olabilirsin. Almışken yine en az 120 Hz al derim.

Bence de
XG2401 kullanan birisi olarak ben de ekleyeyim kendi düşüncemi:

144 Hz ve TN competitive oyunlarda gerçekten büyük avantaj ama single oyunlarda witcher gibi, bazen soluk olduğunu görüyor eleştiriyorum. Ama 144 Hz gerçekten büyük avantaj alabiliyorsan 1080P VA panel 144 Hz bütçene uyabilecek monitörler var. Bunlara yönelmeni tavsiye ederim. Ne 144Hz den feda et ne de görüntü kalitesinden. O zaman CS,fortnite'da oynuyorsun hem.

Bence bir problem olmazdı ama oyun için 2 ayrı monitör almaya gerek yok. TN ile idare ederdim veya elimdekini satıp hayat kurtaran VA panellere geçerdim. İş için kullanılacak olsaydı, yüksek çözünürlüğün ve renk gamutunun avantajından faydalanırdı o model ile. O kişiler için de yenileme hızının bir önemi olmadığından 60 Hz ve 144 Hz iki modeli de rahat kullanabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…