ViewSonic XG2405-2 1ms modunda parlaklık düşüyor

blackeagle03

Kilopat
Herkese merhaba. Bu monitörü daha yeni satın aldım. 1ms GtG olması sebebiyle tercih ettim. Ancak 1 ms modunda parlaklık aşırı düşüyor. Bu şekilde kullanamam bunu ben. Yani 1 ms GtG olmasından yararlanamayacak mıyım bu durumda? Bu durum normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Bu monitörü daha yeni satın aldım. 1ms GtG olması sebebiyle tercih ettim. Ancak 1 ms modunda parlaklık aşırı düşüyor. Bu şekilde kullanamam bunu ben. Yani 1 ms GtG olmasından yararlanamayacak mıyım bu durumda? Bu durum normal mi?
1MS elde etmek için sizin fark edemeyeceğiniz şekilde hızlıca ekranı açıp kapatıyor monitörünüz. Bu işleme black frame insertion deniyor. Yani kısaca monitör parlaklığınız yarı yarıya düşüyor.

O modu açınca ghosting oluyor biraz. O mod kapalıyken ghosting yok. Bunun açıklaması ne olabilir? Acaba bu monitörün standart ayarı 1ms GTG olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı