sixtyone Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-12100F asus RX 6650 XT 16GB ram asus prime h610m-k Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #1 Monitör Viewsonic XG2405-2 23.8” 1ms 144Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming Viewsonic XG2405-2 23.8” 1ms 144Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com almayı düşünüyorum ama internet üzerinde herhangi bir açıklama veya yorum bulamıyorum kullanıcılar varsa tavsiye ederler mi sebebiyle açıklar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2022
Viewsonic XG2405-2 23.8” 1ms 144Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com almayı düşünüyorum ama internet üzerinde herhangi bir açıklama veya yorum bulamıyorum kullanıcılar varsa tavsiye ederler mi sebebiyle açıklar mı?
Mantony Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 2.121 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Şubat 2022 #2 Viewsonic XG2405'in iyileştirilmiş hali, alınır.
C coklazımdı Kilopat Katılım 28 Haziran 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #3 İncehesap.com ölü piksel iade garantisi veriyor mu? Ben de düşünüyorum almayı.
Mantony Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 2.121 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Şubat 2022 #4 coklazımdı dedi: İncehesap.com ölü piksel iade garantisi veriyor mu? Ben de düşünüyorum almayı. Genişletmek için tıkla... Vermiyor diye hatırlıyorum, ancak monitörde ölü piksel çıktığı için ürünü beğenmediğini sebep gösterip iade edenler vardı.
coklazımdı dedi: İncehesap.com ölü piksel iade garantisi veriyor mu? Ben de düşünüyorum almayı. Genişletmek için tıkla... Vermiyor diye hatırlıyorum, ancak monitörde ölü piksel çıktığı için ürünü beğenmediğini sebep gösterip iade edenler vardı.
C coklazımdı Kilopat Katılım 28 Haziran 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #5 Mantony dedi: Vermiyor diye hatırlıyorum, ancak monitörde ölü piksel çıktığı için ürünü beğenmediğini sebep gösterip iade edenler vardı. Genişletmek için tıkla... Yani aslında 14 gün içinde koşulsuz iade kanunen hakkımız. Ölü piksel değil de sadece ürünü beğenmemeyi gerekçe göstererek kanuni hakkımızı kullanmak mantıklıymış.
Mantony dedi: Vermiyor diye hatırlıyorum, ancak monitörde ölü piksel çıktığı için ürünü beğenmediğini sebep gösterip iade edenler vardı. Genişletmek için tıkla... Yani aslında 14 gün içinde koşulsuz iade kanunen hakkımız. Ölü piksel değil de sadece ürünü beğenmemeyi gerekçe göstererek kanuni hakkımızı kullanmak mantıklıymış.