Hangisi? Ben iki tane soru sordum.Bana denk gelmedi.
Hangisi? Ben iki tane soru sordum.Bana denk gelmedi.
İkisi de denk gelmedi, hiçbir sorun yaşamadım. Fakat sorun yaşayan kişiler de oluyor Viewsonic alıp.Hangisi? Ben iki tane soru sordum.
İkisi de denk gelmedi, hiçbir sorun yaşamadım. Fakat sorun yaşayan kişiler de oluyor Viewsonic alıp.
YouTube'dan video izlerken veya film izlerken siyahların bulanık gözükmesi ve pikselleşme gibi bir sorun yaşadınız mı? Birde bu monitör ömürlük mü sizce? Bir 5 yıl falan götürür mü?İkisi de denk gelmedi, hiçbir sorun yaşamadım. Fakat sorun yaşayan kişiler de oluyor Viewsonic alıp.
Yok, siyahlar falan net. En az 3-4 yıl daha götürür.YouTube'dan video izlerken veya film izlerken siyahların bulanık gözükmesi ve pikselleşme gibi bir sorun yaşadınız mı? Birde bu monitör ömürlük mü sizce? Bir 5 yıl falan götürür mü?
Son bir soru: Renk canlılığı iyi mi? Sarıyı gerçek sarı gibi gösteriyor mu? Ve piksel görüntü olmadığından eminsin değil mi?Yok, siyahlar falan net. En az 3-4 yıl daha götürür.
Hocam istisna olabilir size gelecek monitörde problem çıkarsa iade edersiniz. Renkleri canlı ve temiz gösteriyor bende.Son bir soru: Renk canlılığı iyi mi? Sarıyı gerçek sarı gibi gösteriyor mu? Ve piksel görüntü olmadığından eminsin değil mi?
Tamam hocam, çok teşekkürler. Elimdeki monitörü iade edince sipariş vereceğim.Hocam istisna olabilir size gelecek monitörde problem çıkarsa iade edersiniz. Renkleri canlı ve temiz gösteriyor bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.