ViewSonic XG2405-2 vs ViewSonic VX2718-2kpc-mhd

Bütçe
6k

Xerneas12

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci
1 x AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 MPK İşlemci (65642)

Anakart
1 x Msi Pro A620M-E AMD A620 AM5 Soket DDR5 6000(OC)MHz mATX Anakart (65691)

Ekran Kartı
1 x MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 3X OC GDDR6X 192Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (72632)

Bellek
1 x Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL40 DDR5 Gaming Ram (FLBD516G5600HC40BDC01) (66222)

SSD
1 x MSI Spatium M450 500GB
Monitör
viewsonic
Viewsonic markasının yeni modellerinde genelde sadece kasa değişir. Panel vs aynı kalır. İkisi arasında sadece kasa farkı var kafanıza yatanı alabilirsiniz.

MHDJ çok iyi ama VA panel,XG24 ips olduğu için benim tercihim o yönde olurdu. Tabi AOC 27G2SPU diye bir monitör var.Aoc kalitesini göz önünde bulundurursak XG24ü Aoc tokatlar

MHDJ çok iyi ama VA panel,XG24 ips olduğu için benim tercihim o yönde olurdu. Tabi AOC 27G2SPU diye bir monitör var.Aoc kalitesini göz önünde bulundurursak XG24ü Aoc tokatlar
27inc 1080p almak yerine viewsonic 27inc 2k almak bence daha mantıklı

Viewsonic markasının yeni modellerinde genelde sadece kasa değişir. Panel vs aynı kalır. İkisi arasında sadece kasa farkı var kafanıza yatanı alabilirsiniz.
panel,inc ve çözünürlük farkı var 27inc olan monitör va panel ve 2k çözünürlükte fakat 24inc olan monitör ips panel 1080p ikisi arasında kaldım

Hocam gerçekten VA ya katlanırım diyosan oddyssey g5 al yok istemem diyosan Aoc al

27inc fhd monitörlerde pixel arası boşluklar oluyormuş galiba ben fps oyunlarını monitöre yakın oynuyorum bu konu hakkında aydınlatabilir misiniz

27inc fhd monitörlerde pixel arası boşluklar oluyormuş galiba ben fps oyunlarını monitöre yakın oynuyorum bu konu hakkında aydınlatabilir misiniz
ViewSonic VX2718-2KPC-MHD - ViewSonic XG2405-2 - AOC 27G2SPU/BK Karşılaştırması - Epey galiba aoc alıcam

27inc FHD monitörlerde pixel arası boşluklar oluyormuş galiba ben FPS oyunlarını monitöre yakın oynuyorum bu konu hakkında aydınlatabilir misiniz?

Piksel aralığı evet inç arttıkça genişliyor ve yakından bakıldığı zaman pikselleri daha bariz görmeye başlıyorsun. Yakından bakanlar için 27 inç pek tavsiye etmem.
Fakat kullanılmaz veya alınmaz demiyorum.
Çünkü piksel boyutları çoğu inç'te yakından bakıldığı zaman zaten belli olur.

Monitörle ilgili inceleme videosu bulamadım bildiğiniz bir video varsa linkini atarsanız sevinirim

24 inç modelinin kapsamlı videoları mevcut. Fakat 27 inç modelinin yok. Olanlar gereksiz videolar.
24 inç olandan yola çıkabilirsin. Görsellik aynı olacak çünkü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alternatif olarak Gigabyte G27F Monitör 27 inç bakıyorsan bunu da öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…