ViewSonic XG2405 alınır mı?

En ucuz olarak gamers_arena satıyor hep zaten. O yüzden başka bir seçeneğiniz yok gibi.

Monitör gayet güzel, kesinlikle alınır.

Asus tuf , Aoc, Viewsonic 144 hz 1 ms ips modellerinin hepsinde panda model panel kullanılıyor. Hepsini almış deneyimlemiş birisi olarak viewsonic almanı tavsiye etmem malzeme kalitesi aşırı kötü kablo tutacağını iki zorladım elimde kaldı ve cok kaba. Asus tuf veya Aoc, almanı tavsiye ederim Aoc'un +sı içinden dpi kablosu çıkıyor, diğer modeller de dpi kablosu yok.

Hocam bütçeyi biraz yanlış anlamış olabilir misiniz?
Yok hayır. Alınması düşünülen monitörün fiyatlandırmasını yanlış anlamadım. Ama ne yapayım? Linkini attığım seviyede göze hitap eden ve adeta "beni kullan" dercesine bir kaliteye sahip olan daha ucuz bir monitör bulamadım.

O konuda hakkınız var, attığınız monitör cidden müthiş bir albeniye sahip. Önerilen monitörler hep 1.700 TL civarında olduğu için yanlış linki attığınızı veya bütçeyi yanlış okuduğunuzu sandım.

Açıkçası ailemi zor ikna ettim yarın aldım aldım ondan sonra anca rüyamda alırım. AOC 24g2u alacaktım fakat stoklar tükenmiş sadece n11 de ölü pikselli buldum bile bile de o kadar parayı ölü piksele vermek gerçekten tuhaf olur. Seçeneğim olmadığı için alacağım. Umarım pişman etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…