Elektronik ViewSonic XG2405 pivot IPS monitör 3999 TL

Panda üretiyor panelini. Ben 4 tane aldım 3 tanesinde ölü piksel vardı, sonuncuda yoktu ama 165Hz başka monitöre geçince ghosting olduğunu farkettim.

Yazılımı da oyunculara göre değil. 1ms modu kullanıma engel şekilde karartıyor ekranı. Özellik bakımından yalan 1ms.

Tavsiye etmiyorum açıkçası.

Ben bunu almıştım dediğiniz kadar kötü değil bence. Warzone oynuyorum. Evet biraz karanlık sarımtırak bir ekrana sahip.

Ben bunu almıştım dediğiniz kadar kötü değil bence. Warzone oynuyorum. Evet biraz karanlık sarımtırak bir ekrana sahip.

Bendeki bu hocam ama, sizce bu da mı öyledir.

Hocam ben 2405-2 modelini kullanıyorum. Fps odaklı warzone oynuyordum. Sizce değiştireyim mi?

Son düzenleme:
Hocam ben 2405-2 modelini kullanıyorum. FPS odaklı Warzone oynuyordum. Sizce değiştireyim mi?

Merhaba, FPS ağırlıklı oyun oynuyorsanız BenQ Zowie monitör önerebilirim. DyAc teknolojisi mevcut. Sıfır ghosting diyebilirim. FPS oyuncularının çoğu bu monitörü kullanıyor. XL2411K modeli vardı önceden bende. Kullandığım süre boyunca diğer monitörler ile kıyaslarsam ben oyun oynamıyormuşum dedim. DyAc teknolojisinden dolayı kaynaklı bu arada. Ufak bir araştırma yaparsanız daha iyi anlayabilirsiniz. Görüntü çok yumuşak ve hızlı sahneler kayıpsız şekilde görünüyor. Şu an kullanmış olduğunuz monitörün -2 olan versiyonunu sanıyorum ki önceki modelinde sorunlu olan şeylerin giderilmiş versiyonunu bende kullandım. Tamamen tercihinize kalmış diyebilirim değiştirme konusunda. Hikaye tabanlı oyunlar oynayıp dizi film de izlerim arada FPS de oynuyorum derseniz değiştirmeyin fakat FPS odaklı bir monitör arayışınız varsa Zowie'den başkası yok onu söyleyebilirim. Bir iki ince ayar ile güzel bir görüntü de yakalayabilirsiniz. Çevrenizde gidip test edebileceğiniz mağaza tarzı yerler mevcut ise gidip deneyip görmenizde fayda var. Bahsetmiş olduğum farkı ben XL2411K 144Hz modelinde hissettim. Üst modelleri olan 240-360Hz olanları düşünemiyorum bile.

Özetle.
XG2405-2 IPS panel - MPRT 1 ms asla değil 144Hz.
XL2411K TN panel - 1 ms GtG ve 144Hz. GtG ve MPRT farkını bilmiyorsanız araştırabilirsiniz. Kafanıza takılan bir şey olursa özelden de yazabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim açıklamanız için. - 2 de çoğu sorunu düzeltmişlerse şimdilik değişmeye gerek yok ancak ikinci monitor alırsam dediğiniz gibi BenQ.

Versiyon 2 sizinki. O daha iyidir tabi. Bendeki düz XG2405 ti sizinki XG2405-2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…