ViewSonic XG2405 pixeller ve siyah görüntü

Sukurtima

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. XG2405 ViewSonic monitörü 3 ay önce aldım. İlk aldığımda sadece ghosting problemi vardı ve bunun beni çok rahatsız etmeyeceğini düşünüp iade etmedim. 1 ay kullanımım ardından CoD Warzone oynarken monitörün görüntüsü gitti, sonra oyun içi çözünürlük ayarını değiştim düzeldi. Ardından monitörü kapatıp açınca fark ettim ki ekranın tam ortasında ölü pixel kalmış ama Windows sekmesinde gelince kayboluyordu. Bunu önemsemeden 2 ay daha geçirdim, ta ki düne kadar film izlerken bir anda monitörün yarısı kararana, yarısında da saçma sapan çizgiler pixeller belirmeye başlayana kadar. Sonra monitörü kapadım, HDMI'nı çıkardım, tek başına çalıştırdım ve gördüm ki aynı görüntü yine var. Bunu iade mi etmeliyim yoksa bilgisayarcı cüzi bir fiyata yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üç ay önce aldıysanız iade edemiyorsunuz maalesef, tamir için herhangi bir ücret vermenize de gerek yok. Aldığınız yerle iletişime geçip garantiye gönderebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…