ViewSonic XG2405 ve AOC 24G2U arasındaki fark

Mr.Cake

Decapat
1-2 hafta içerisinde yeni bir IPS monitör almayı düşünüyorum ama bu ikisi arasında kaldım.
İnternet sitelerindeki bilgilere göre panelinden parlaklığına kadar bütün özellikleri aynı.
Kaçırdığım belli bir farkları var mı? Eğer bariz bir fark yoksa kutu içeriğinde DP kablosu bulundurduğu için AOC 24G2U tercih edeceğim.
1500-1600 TL civarı başka öneriniz varsa onları da yazabilirsiniz.

Eğer ki kavisli ekran düşünürseniz AOC C24G1 kullanıcısıyım memnunum tafsiye ederim 144Hz 1ms. Va panel bilginize.

Eğer ki kavisli ekran düşünürseniz AOC C24G1 kullanıcısıyım memnunum tafsiye ederim 144Hz 1ms. Va panel bilginize.

Kavisli ekran düşünmüyorum, nedense 24 inç kavisli olunca gözüme çok küçük gözüküyor

AOC 24G2U Artıları:
  • USB Portları
  • Tasarımı oyunculara daha çok hitap ediyor.
ViewSonic XG2405 Artıları:
  • Tasarımı daha sade ve göze hoş gözüküyor.
  • 80M:1 Dinamik kontrast oranı. (AOC'ta 20M:1)
  • VESA Desteği.
İki monitör de sizi üzmeyecektir. Ama sırf DP kablosu çıkıyor diye ürün tercih etmek saçma, bence özelliklerinden hangileri size daha uygunsa ve tasarımı hangisinin daha hoş gözüküyorsa onu tercih edin. Ben tercihimi ViewSonic'ten yana kullandım. Tavsiye ederim, ama AOC'u kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım. Şimdiden hayırlı olsun.

İncelemeniz için teşekkür ederim, DP kablosunu söyleme nedenim ikisi arasında hiçbir fark göremiyor oluşumdu. Dediğiniz gibi tasarım olarak Viewsonic daha asil ve sağlam duruyor. Dinamik kontrast olayına dikkat etmemiştim, Sanırım tercihimi Viewsonic tarafından kullanacağım.

Hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…