ViewSonic XG2405 vs AOC 24G2U

Bütçe
1950
Mağazadan aldığınız ürünü sorun varsa alır ilgili servise yollarlar. Onlar da onaylar ise ürün tamiri, değişimi veya ürün iadesi aşamalarına geçilir. İnsiyatif ile geri iade olursa piyango olur.

Mağazadan aldığınız ürünü sorun varsa alır ilgili servise yollarlar. Onlar da onaylar ise ürün tamiri, değişimi veya ürün iadesi aşamalarına geçilir. İnisiyatif ile iade olursa piyango olur.

Hiç mi imkanı yok beğenmedim diye iade etmenin

Hiç mi imkanı yok beğenmedim diye iade etmenin
Bence şansını bir dene. Tatlı dille beğenmediğini söyle, gelecek ay üzerine bir miktar para daha ekleyip yine onlardan daha iyisini alacağını falan söyle belki iade kabul ederler. Evet belki yalan söylemiş olacaksın ama başka türlü zor alırlar gibi geliyor.

Bu arada an itibari ile ben AOC 24G2U'yu 1800 TL'ye sipariş ettim. Bakalım inşallah düzgünlerinden gelir.

Hayırlı olsun. Umarım kusursuz gelir. Bende AOC 24G2U'dan yanayım ama mağazadan görerek almayı düşünüyorum. Örnek olarak görebilirsem iki modeli de ona göre tercih yaparım. İnşallah iade alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…