ViewSonic XG2431 alınır mı?

Monitör tabii ki de hala alınır da duymadım beyaz şerit sorununu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sanırsam buna benzer bir problem Amazon yorumlarında daha fazla fotoğraf ve video vardı.

Konuyu hortlatiyorum ama monitorden memnun musunuz almayı düşünüyorum bende yardimci olabilir misiniz?

Konuyu hortlatiyorum ama monitorden memnun musunuz almayı düşünüyorum bende yardimci olabilir misiniz?
Hocam gayet memnunum, hiç bir sorun yaşamadım ben. Amazondan almanızı öneririm.

Bende şu anlık problem yaşamadım gayet güzel kullanıyorum, kronik problemi var falan denmişti fakat şimdilik problem yok. Arkadaşın dediği gibi güvenilir yerlerden almak en mantıklısı çünkü bazı yerlerde geri gönderilmiş malları yolluyorlarmış gibi bir şey duymuştum.

@ashwez @Berk Alpay çok teşekkür ederim bende almayı düşünüyorum da hala memnun musunuz diye merak ettim tekrar teşekkür ederim dönüşünüz için.

Ben de değişim yapıldıktan sonra gayet memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım hala kullanmaya devam ediyorum.

@Okanesma teşekkür ederim bende 1en kısa zamanda alacağım sağ olun cevaplarınız için.

Ben de bununla Dell 2524H arasın da kaldım aynı fiyat bandında. Laptop için alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…