ViewSonic XG2431 alınır mı?

Monitörü alalı aylar oldu hocam ben çok memnunum iki sıkıntım var sadece monitörümde ışık sızması var bir de PureXP açınca 60FPS oyunlarda titreme yapıyor çözümü var mıdır sizce?
Işık sızması olmayan monitör zaten yeniyse ganimettir, kullanılmışsa biraz hırpalanmış demektir. PureXP olayına gelirsek forumlarda konuşulan genel bir sorun o, çözümü var diyemem maalesef.

Hocam taksitsiz alacaksanız eğer şuan en uygun pckolik indirim de sanırım 7.899,00₺ diğer yerler de en ucuz 9500

Arkadaşlar alınır mı? Şu an güncel olarak bu monitörden daha iyisi var mı 240 Hz 24 inç Full HD olarak?

Sağol hocam evet geldi on numara iyi ki başka modele yönelmedim
Zaten hocam fps için 1 numara f/p ürün bu şu anlık. Görüntü detayı filan denecekse 2k ve üzeri şart.

Bende 2k’da var 240hz’de hangisi ihtiyacımı görecekse ona geçiyorum
En güzeli, 2k daha çok iş, hikaye oyunları ve film izlemek için ideal. Öte yandan FHD tamamen düşük sistem ve fps oyunları için.

En güzeli, 2k daha çok iş, hikaye oyunları ve film izlemek için ideal. Öte yandan FHD tamamen düşük sistem ve fps oyunları için.
Çoğunluk fps oynadığım için 240 aldım bide 27 büyük geliyor hikaye pek oynamıyorum üst ekran yaptım 2k olanı 1080’le devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…