ViewSonic XG2431 vs Dell G2524h vs AOC 24G2ZE

Vidwyn

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu monitörler arasında kaldım. ViewSonic içime siniyor ama AOC'la arasında bayağı fark var, öneride bulunacak var mı? 144 Hz'den geçiş yapacağım.
Ve ek olarak ASUS ROG 380Hz şu an 15k civarında, o fiyata çıkıp alınır mı? Teşekkürler şimdiden.

@Saint Lucia

Son düzenleme:
Ben de haftaladır asus, viewsonic ve dell arasında gidip geliyordum. Uzun araştırmalar sonucu ve amazondaki bahar indiriminden dolayı dün viewsonici sipariş ettim

Bende öyle düşünüyorum ViewSonic bayağı akıcı olduğu söyleniyor 380 Hz de mantıklı geliyor ama tam bilemedim.

Evet PureXP modu akıcılığı bayağı arttırıyor ama parlaklık da çok düşüyor, bakalım artık deneyimlerimi yazarım gelince

Çok memnun olurum.
Bende ViewSonic sipariş edecektim ama şans eseri sarı sitede Alienware AW2523HF 360 Hz buldum 10K'ya onu almayı düşünüyorum.

Çok memnun olurum.
Bende ViewSonic sipariş edecektim ama şans eseri sarı sitede Alienware AW2523HF 360 Hz buldum 10K'ya onu almayı düşünüyorum.
Amazondan sipariş etmiştim dün geldi, özellikle siyah renkte belli olan 1 adet kırmızı ölü piksel çıktı, diğer renklerde bir sıkıntı görmedim. Ayrıca çoğu kişinin dediği gibi ortam karanlık olmasına rağmen PureXP'yi ultrada kullanmak neredeyse imkansız parlaklık çok fazla düşüyor. Maksimum çok yüksek ayarda kullanılabilir gibi duruyor.

CS tarafında aksiyon anlarında ortalama 130-180 arası fps alıyorum, buna rağmen monitörü 240 hz'e alıp PureXP'yi çok yükseğe çektiğimde gerçekten farkı hissedebildim, +300 fps aldığım senaryoda nasıl bir akışkanlık olur çok merak ediyorum.

Ayrıca OSD menüsü için joystickin olmaması büyük bir eksik, eski nesil tuş takımları ile ayar yapabiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı