ViewSonic XG251G vs ASUS 24,5" PG259QNR

quezzly

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam, aklımda iki adet monitör var. CS:GO'da yarı amatör espor için kullanacağım, tercihim 360Hz.
Bu iki monıtör arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi aynı zamanda bunlardan daha iyi farklı bir 360Hz monitör öneriniz varsa belirtin.

Merhaba aynı ikilemdeyim şu an muhtemelen hafta sonumu ayıracağım düşünmek ve araştırmak için. Sizin seçiminiz ne oldu ve memnun musunuz? Eğer başka güncellemek isteyenler olursa çok sevinirim.

Merhaba aynı ikilemdeyim şu an muhtemelen hafta sonumu ayıracağım düşünmek ve araştırmak için. Sizin seçiminiz ne oldu ve memnun musunuz? Eğer başka güncellemek isteyenler olursa çok sevinirim.

Güncelleme: ASUS PG259QNR'da karar kılıp siparişi oluşturdum.

Son düzenleme:

Güncelleme: ASUS PG259QNR'da karar kılıp siparişi oluşturdum.

Uzun süredir Technopat'a girmiyordum konuyu hortlatıyorum, benim seçimim ViewSonic XG251G'den yana oldu gayet memnunum siz memnun musunuz şu an :D?

Uzun süredir Technopat'a girmiyordum konuyu hortlatıyorum, benim seçimim ViewSonic XG251G'den yana oldu gayet memnunum siz memnun musunuz şu an :D?

Çok memnun kaldım ben de Zowie ile arasında kalmıştım sonradan fakat çok pahalıydı yüzde 50 daha fazla hem de. ViewSonic sadece NVIDIA Reflex compatible listesinde olduğu için düşünmüştüm fakat sadece analyzer olduğunu öğrendikten sonra ASUS'un monitör ayakları daha uygun geldi masa düzenime kesinlikle başka düşünen olursa öneririm ama eminim ViewSonic'te en az o kadar iyidir 360Hz gerçekten başka bir olay.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı