Vigo/Getir'de çalışılır mı?

Gurk2n

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Vigo getir ile birleşmiş, ben de görüşmeye gittiğimde getir deposuna gireceksin dediler fakat yine Vigo kıyafeti, punchı aynı olacak diyorlar, getirin ürünlerini taşıyacağız sadece, bu ilk kurumsal işim kuryelikte, Trendyol Go veya Yemeksepeti daha nasip olmadı. Vigo üzerinden' de bilmiyorum açıkçası tam sistemi, geç kalırsan vesaire 500 TL ceza varmış, hız limiti çok az 55 km diyorlar, Vigo getir üzerinde çalışan veya sistemi bilen kişiler varsa bilgi amaçlı yardımcı olabilirler mi?

Gerçekten vigo hakkında hiç bir bilgi bulunmuyor dün ofiste evrak doldurdum ama bugün yazdım iptal edilmesi için umarım pürüz çıkartmazlar. 55 km hız sınırı 12 saat zorunlu mesai ve paket ücretleri gerçekten çok korkutucu ofiste çalışanlar konuşurken duydum paket çıkmıyor diyorlardı birisı daha 9. paketi attım diyordu diğeri daha 4 bile çıkmadı diyordu ee internette de kimseden bir bilgi alamıyorsun. Riske girilebilecek gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…