M m1cope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.137 10 Ekim 2022 #1 Eke 3 tane vigo ekledim. Ne farkları var acaba? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 440,5 KB · Görüntüleme: 49
BitikBirİnsan Zeptopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #2 m1cope dedi: Eke 3 tane vigo ekledim. Ne farkları var acaba? Genişletmek için tıkla... Sizin evinizdeki ne göre değişir alacağınız Vigo,ama bana göre hiç sağlıklı değil bende almıştım lakin uzun kullanımda saçlara çok zarar veriyor.
m1cope dedi: Eke 3 tane vigo ekledim. Ne farkları var acaba? Genişletmek için tıkla... Sizin evinizdeki ne göre değişir alacağınız Vigo,ama bana göre hiç sağlıklı değil bende almıştım lakin uzun kullanımda saçlara çok zarar veriyor.
M m1cope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.137 10 Ekim 2022 #3 BitikBirİnsan dedi: Sizin evinizdeki ne göre değişir alacağınız Vigo,ama bana göre hiç sağlıklı değil bende almıştım lakin uzun kullanımda saçlara çok zarar veriyor. Genişletmek için tıkla... Yani üçünün farkı sadece uçlarının hangi makineye göre olduğu mu? Ayrıca internette neden bilmiyorum ama tam tersine zararı azalttığı yazıyordu.
BitikBirİnsan dedi: Sizin evinizdeki ne göre değişir alacağınız Vigo,ama bana göre hiç sağlıklı değil bende almıştım lakin uzun kullanımda saçlara çok zarar veriyor. Genişletmek için tıkla... Yani üçünün farkı sadece uçlarının hangi makineye göre olduğu mu? Ayrıca internette neden bilmiyorum ama tam tersine zararı azalttığı yazıyordu.