V vladooz Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 39 23 Haziran 2021 #1 Vikings 6. sezon 2. kısımı (11-20. bölümler) nereden izleyebilirim? Netflix'te 6.sezonun ilk kısmı, yani ilk 10 bölüm var. Bildiğim kadarıyla primevideos'da var ama o da Türkiye kısmında yok. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2021
Vikings 6. sezon 2. kısımı (11-20. bölümler) nereden izleyebilirim? Netflix'te 6.sezonun ilk kısmı, yani ilk 10 bölüm var. Bildiğim kadarıyla primevideos'da var ama o da Türkiye kısmında yok.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.277 Makaleler 3 Çözümler 197 23 Haziran 2021 #2 VPN ile Prime Video'dan izlemeyi deneyebilirsiniz.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 23 Haziran 2021 #3 Aklıma bir an TRT çocuk'ta çıkan vikingler çizgi filmi geldi. Neden izlemek istiyorsun diye düşündüm. Amazon prime'da vardı sanırım bir bak istersen.
Aklıma bir an TRT çocuk'ta çıkan vikingler çizgi filmi geldi. Neden izlemek istiyorsun diye düşündüm. Amazon prime'da vardı sanırım bir bak istersen.
V vladooz Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 39 23 Haziran 2021 #4 ItsAllGoodman dedi: VPN ile Prime Video'dan izlemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağlam bir VPN'im yok ücretsiz VPN'lere de çok güvenmiyorum. Rasim Kayrak dedi: Aklıma bir an TRT çocuk'ta çıkan vikingler çizgi filmi geldi. Neden izlemek istiyorsun diye düşündüm. Amazon Prime'da vardı sanırım bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Amazon Prime'da var ama Türkiye'de yok.
ItsAllGoodman dedi: VPN ile Prime Video'dan izlemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağlam bir VPN'im yok ücretsiz VPN'lere de çok güvenmiyorum. Rasim Kayrak dedi: Aklıma bir an TRT çocuk'ta çıkan vikingler çizgi filmi geldi. Neden izlemek istiyorsun diye düşündüm. Amazon Prime'da vardı sanırım bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Amazon Prime'da var ama Türkiye'de yok.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.277 Makaleler 3 Çözümler 197 23 Haziran 2021 #5 vladooz dedi: Sağlam bir VPN'im yok ücretsiz VPN'lere de çok güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Opera ile deneme yapabilirsiniz.
vladooz dedi: Sağlam bir VPN'im yok ücretsiz VPN'lere de çok güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Opera ile deneme yapabilirsiniz.
V vladooz Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 39 23 Haziran 2021 #6 ItsAllGoodman dedi: Opera ile deneme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mantıklı hocam teşekkürler.
ItsAllGoodman dedi: Opera ile deneme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mantıklı hocam teşekkürler.