Vikings izlemeye değer mi?

Kendini yüksek beklentiye sokmadan izlersen değer. Sokarsan değmez. Bizim abartma timleri yüzünden Ultra süper Uber düber sanılıyor.

Çünkü über süper luber bir dizi.

Savaş sahnelerinden tut hayatı anlamlandirma çabalarına kadar insan ruhuna ilmek ilmek işleyen bir dizi.

Genel itibariyle hikayeyi taşıyan karakter öldüğünde dizi/film izlenmez hale gelir. Bunda da öyle bir durum söz konusu. Sezon olarak çok uzatmamışlar olsalar da diziyi, 5.sezona kadar izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Sezonların hepsi dolu dolu.

Bjorn Ironside'ın ok yemiş halde kılıcını kınından çıkarıp göğe kaldırdığı sahnede tüyler diken diken olmadı değil. Bir oğul vardı o da Bjorn Ironside.

Savaş sahnelerinden tut hayatı anlamlandırma çabalarına kadar insan ruhuna ilmek ilmek işleyen bir dizi.
Siz severek izlediğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Son sezonuna kadar izlemedim diye hatırlıyorum. Bence ortalamanın biraz üstünde ama başarılı.

Aşırı beklentiyle izlenirse malum ölümün ardından tüm büyü bozulur...

Eh işte çok daha iyi diziler var, ben çok abartıldığını düşünüyorum.
Soluksuz izlenecek dizi var mı? Breaking Bad, La Casa De Papel ve Prison Break'ten sonra hızlı akan bir dizi bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…