Vikings izlemeye değer mi?

2 veya 3. sezonuna kadar izlerken keyif veriyor ama sonraki sezonları izlemesi can sıkıyor.
5. sezondayken izlemeyi bıraktım.
Ragnar ve Ivar ön planda duruyor gerisi tırt.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Soluksuz izlenecek dizi var mı? Breaking Bad, La Casa De Papel ve Prison Break'ten sonra hızlı akan bir dizi bulamadım.
Breakin Bad izlediysen, Better Call Saul'u izlemeni şiddetle tavsiye ederim. Breaking Bad'in Spinoff dizisidir. Ve mükemmel.

Ağladığım tek dizi. Ağladığım sahneyi izleyenler bildi bile...

İzlenir. İlk 4 sezonu izleyip, bırakman tavsiyemdir.

İnsanlarda aşırı saçma bir algı oluşmuş o da şu:
4.sezona kadar izle gerisi çöp.
Hayır öyle değil.
Yani evet 5.sezon biraz sıkıcı geçiyor ama 6.sezon harika.
Biraz onyargili yaklaştığınızı düşünüyorum açıkçası.

Bağırabiliyor, sesini bir yükseltip bir alçaltıp konuşabiliuor ve hafif bir p*ç gülümsemesi yapabiliyor. Aynı üstün oyunculuk (!) Ivar'da da var zaten.

Yazdıklarınız ile fikirleriniz çelişiyor gibi sanki.

Bunu 5. sezon biraz sıkıcı geçiyor dediğim için mi böyle algıladıniz?
Halbuki 6. sezonun harika olduğunu dile getirmistim.

Ayrica ben 5. sezon da gayet eğlendim. Sadece diğer sezonlara göre biraz sönük kalmıştı o kadar.

Evet.
Popüler kültür esiri olup saçma sapan algılara katılmanız üzücü.
Ne popüler kültürü Allah aşkına

Mantık hatalarından 5 ve 6'yı güle güle izlemiştim. Özellikle Ivar'ın önündeki askerlere bağırarak, onlara balta fırlatması ve onların hiçbir şey yapmaması Sebebi de Ivar'dan korkmalarıymış. Ulan 200 kişisiniz, karşınızda sakat bir çocuk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…