Vikings izlemeye değer mi?

Yaklaşık 1200 sene önceki tarihi olaylara 2020 gözünden bakarsan gülersin tabii.
Ivari tanrilastirdiklari için korkuyorlar.

Şey yap istersen, milattan onceki tarihi olayları anlatan dizi/film izle ve dünyayı düz sanmalarına gül.
Gelip de mantık hatası bilmem ne falan deyip kendini küçük düşürme.

Önyargıyla başlayıp kendimi bir an İskandinav tarihine ve mitolojisine dalmış halde buldum. Kimisi çok sever kimisi çok abartıldı der başlamadan bilemezsin. Ama kesinlikle vakit kaybı değil.

Hristiyanlığa inanan kişilerin Ivar'ı tanrılaştırması mı?
Doğru, 1200 sene önceki kişiler kendisine balta atan kişilerin yüzüne bakarak korkardı.

@eraydD Dostum tarihi savaş/aksiyon içerikli filmlere az çok ilgin varsa gözünü kapatıp açabilirsin. Sana tavsiyem 5.sezondan sonra devam etmemen. (Bilemedin 6.sezonu da izle ama devamına gitme.) İşler çok sarpa sarıyor ve biraz saçmaladığını düşünüyorum.

Hocam büyük ihtimalle izlemişsinizdir? Ben de dizi arayışındayım, izlenir mi? Bir de seriyi sırasıyla yazar mısınız?
Hocam arkadaşın beğendiği profil fotoğrafı ve isminden belli oluyor. (Eğer bilmiyorsanız ismi bir Vikings karakteri.) Seriyi sırayla yazın demişsiniz de herhangi bir sırası bulunmuyor. Yani zaten spin off bir dizisi yok. 100 yıl sonrasını anlatan Vikings Valhalla var. Ama onun da bildiğime göre ilk diziyle alakaları yok. Ayrı bir yapım olarak düşünebilirsiniz.

Çekirdek kolalık hocam.

Hocam 4. sezondan sonrası için dizi önerilmemiş, beğenmeyen çok. siz izlediniz mi? better call saul ile arasında kaldım bu gece birine başlayacağım

Hocam 4. sezondan sonrası için dizi önerilmemiş, beğenmeyen çok. siz izlediniz mi? better call saul ile arasında kaldım bu gece birine başlayacağım
Hocam spoiler vermek istemiyorum. 4. sezonda bir şey yaşanıyor. O yüzden insanlar zirvede bırakmak istiyor. Benim fikrimce 5 de fena değildi. Ama 6 leş gibiydi. 4. sezonda bırakan adama da saygım vardır. Neyse hocam, demek istediğim kesinlikle pişman olacağınızı sanmıyorum izlerseniz. Çoğu kişinin favori sezonu olmasa da 1. sezon benim için çok değerlidir. Bir şans verin bence. Better Call Saul ise Breaking Bad'in spin off dizisi. Yani aynı evrende geçiyor. BCS da mükemmel bir final yapmıştı. Ama ilk önce BB izleyip ona başlarsanız daha iyi olacağını düşünüyorum. Ağır bir şekilde etkilemese de ilk hangisine başlanacağı BCS'un final sezonunu daha iyi anlarsınız başta BB izlediyseniz. Bu arada BCS her ne kadar mükemmel olsa da herkese hitap etmiyor. Bazı yorumlar görüyorum durgun gittiği için 2-3. sezonda bırakıyorlar. Bence Vikings devam edin. Onun da 4. veya 5. sezonda salarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…