Keşke imza kampanyası ile mesele çözülebilse.
Bu arada, adres çubuğunun başına cache: yazarak sitenin önbelleğe alınmış son versiyonuna erişebilirsiniz.
Çok boş bir konu, ve yorumlarda çok fazla boş kafalı insan gördüm. İsterse 70 milyon imzalasın onu baştakiler açılsın demedikçe hiçbir şey olmaz. Ben de isterdim açılmasını ama yapacak bir şey yok maalesef.
Böyle bir şeyin imza kampanyasının çıkması bile saçma. Vikipedi bir sosyal medya programı değil işin düştüğü zaman giriyorsun. İsteyen her türlü girer. Arkadaşların dediği gibi her ne kadar imza toplanırsa toplansın site istenilmez ise açılmaz. Zaten imzaları da pek takmıyorlar.
Boş bir konu değil, birlik olursak her şeyi yapabiliriz. Sesini çıkarmayıp, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersen o yılan en son sana dokunur. Bu kötü bir şey değil, bilginin kaynağına ulaşmak için VPN'ye gerek olmasın istiyoruz.
Mustafa Kemal'e hayranlık duyan birisinin bu şekilde bir konu açmasına şaşırıyorum. Tamam orada ki kişiler o sayfaları düzenliyor anlıyorum ama "Türkiye Cumhuriyeti" Vikipedi'ye diyor ki: sen Mustafa Kemal'e hakaret eden ve Türkiye Cumhuriyetini terörle bağlantılı olarak gösteren yazıları kendi sitende tutuyorsun bunları kaldır kaldırmassan engelleme devam eder diyor. Vikipedi de kaldırmıyor. Demek ki "Vikipedi" sen Mustafa Kemal düşmanısın ve Türkiye Cumhuriyetini teröristlerle işbirlikçi olarak kabul ediyorsun. Bunu anlamanın neresi zor?