Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.647 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 21 Şubat 2025 #11 YKS sınavınız nasıldı hocam?
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2025 #12 Lütfi.98 dedi: Peki tekrar amaçlı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Blacksidemre dedi: YKS sınavınız nasıldı hocam? Genişletmek için tıkla... Kötü hocam maalesef emeklerimin karşılığını alamadığımı düşünüyorum.
Lütfi.98 dedi: Peki tekrar amaçlı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Blacksidemre dedi: YKS sınavınız nasıldı hocam? Genişletmek için tıkla... Kötü hocam maalesef emeklerimin karşılığını alamadığımı düşünüyorum.
left10ction Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 429 27 Eylül 2025 #13 YigitXS dedi: Evet. Kötü hocam maalesef emeklerimin karşılığını alamadığımı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kusurabakmazsanız kaç hedefliyordunuz kaç yaptınız? Bir de denemelerdeki netlerinize yakın bir sonuç mu çıktı?
YigitXS dedi: Evet. Kötü hocam maalesef emeklerimin karşılığını alamadığımı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kusurabakmazsanız kaç hedefliyordunuz kaç yaptınız? Bir de denemelerdeki netlerinize yakın bir sonuç mu çıktı?
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Pazartesi 13:37 #14 left10ction dedi: Hocam kusurabakmazsanız kaç hedefliyordunuz kaç yaptınız? Bir de denemelerdeki netlerinize yakın bir sonuç mu çıktı? Genişletmek için tıkla... Ben sözelde 20-30k hedefliyorum ham 85k OBP ile 97k yaptım. AYT denemelerinden ortalama 5-6 net fazla yaptım sınavda. Ama TYT Türkçe de denemeler de 30 net civarı yaparken sınavda anlamadığım bir şekilde 19,5 net yaptım ve beni bitirdi bu durum.
left10ction dedi: Hocam kusurabakmazsanız kaç hedefliyordunuz kaç yaptınız? Bir de denemelerdeki netlerinize yakın bir sonuç mu çıktı? Genişletmek için tıkla... Ben sözelde 20-30k hedefliyorum ham 85k OBP ile 97k yaptım. AYT denemelerinden ortalama 5-6 net fazla yaptım sınavda. Ama TYT Türkçe de denemeler de 30 net civarı yaparken sınavda anlamadığım bir şekilde 19,5 net yaptım ve beni bitirdi bu durum.