Vinicius JR. Ballon Do'r alamayacak

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Aylardır ispanyol basını Vinicius'un alacagini soyluyordu. Fabrizio'nun haberine göre Rodri'ye gidecekmiş ödül. Ne dusunuyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stoperlerinde ballond'or aldığı görüldü. :D en çok g/a alınsaydı 2018 gibi yılları Messi alırdı. Şampiyonlar Ligi'ni City aldı zaten. Euro'da aldı.

2023'e göre değerlendirmiyor ki. 2024'e göre ve 2024 yılında şampiyonlar ligini real aldı. Ayrıca rodri Euro'nun dışında bir performansını göremedim. Modric, kroos gibi isimlerle kıyaslayanlar var bir de? Vinicius gibi gidip UCL elemelerinde hatrick yaptığını veya takımını taşıdığını görmedim. Ayrıca İspanya süper kupa finalinde barça'ya karşı hatrick yapabilen bir oyuncu yerine gidip ortasahaya vermeleri saçma bence.

@NormalVatandas Şampiyonlar Ligi'ni nereye City almış dostum Ballondor önceki yıla göre verilir ve o yıl Real Madrid kazandı. Vini geçen sezon gördüğü her takıma bir tane attı en az ortada tartışma bile olmaması gerek.
Pardon, Şampiyonlar Ligi'ni karıştırdım bir an. 23/24 senesinde Vinicius toplamda 24 gol 11 asist yapmış. 39 Maçta. Rodri 50 Maçta 9 gol 14 asist yapmış. Birisi sol kanat diğeri defansif orta saha oyuncusu. Milli takım seneleri bazen istisna olabiliyor. Mesela 2010'da İniesta dünya kupası aldı fakat ödülü Messiye verdiler. 2022'de Dünya kupasından dolayı Messi aldı. Bu yıl Euro'dan dolayı Rodriye verilebilir. Antoine Griezmann Vini'ye yakın 24 gol 8 asist yapmış. Fakat Ballondor alma ihtimali yok. O yüzden gol asistin onu pek öne geçireceğini düşünmüyorum.
2023'e göre değerlendirmiyor ki. 2024'e göre ve 2024 yılında şampiyonlar ligini real aldı. Ayrıca rodri Euro'nun dışında bir performansını göremedim. Modric, kroos gibi isimlerle kıyaslayanlar var bir de? Vinicius gibi gidip UCL elemelerinde hatrick yaptığını veya takımını taşıdığını görmedim. Ayrıca İspanya süper kupa finalinde barça'ya karşı hatrick yapabilen bir oyuncu yerine gidip ortasahaya vermeleri saçma bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı